Darras Jean-Philippe

Contactgegevens Darras Jean-Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Darras Jean-Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Darras Jean-Philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Surister 1D; 4845; Jalhay, België

Telefoon (phone): 087 26 63 86; 0495 88 64 79 (+32-087 26 63 86; 0495 88 64 79) 087 26 63 86; 0495 88 64 79 (+32-087 26 63 86; 0495 88 64 79)

Fax (fax): 087 26 63 87 (+32-087 26 63 87) 087 26 63 87 (+32-087 26 63 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Darras Jean-Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Darras Jean-Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Darras Jean-Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Darras Jean-Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Darras Jean-Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Darras Jean-Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Darras Jean-Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Darras Jean-Philippe
Products information Darras Jean-Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE09320495605
Ondernemingsnummer: 6093536376
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Wall paintings

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Darras Jean-Philippe
(Get full report from official database of BE for Darras Jean-Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Darras Jean-Philippe
Addition kinds of activities for Darras Jean-Philippe

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
23260000. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
33550100. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
34830000. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings
64110100. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services

Werken bij Darras Jean-Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Darras Jean-Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Darras Jean-Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Darras Jean-Philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Darras Jean-Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Darras Jean-Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Darras Jean-Philippe. Laat een reactie achter voor Darras Jean-Philippe. Darras Jean-Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Darras Jean-Philippe. Leave a respond for Darras Jean-Philippe. Darras Jean-Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Darras Jean-Philippe op de google maps. Adres en contacten Darras Jean-Philippe
Location of Darras Jean-Philippe on the google maps. Address and contacts of Darras Jean-Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Darras Jean-Philippe Darras Jean-Philippe: ATLANTIDE | Buckens E | V D TECHNIC | Progyvers-Harty SPRL | HENS

Other related companies as Darras Jean-Philippe: ATLANTIDE | Buckens E | V D TECHNIC | Progyvers-Harty SPRL | HENS

Darras Jean-Philippe is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Darras Jean-Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09320495605. Het bedrijf Darras Jean-Philippe bevindt zich op het adres: Route de Surister 1D; 4845; Jalhay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Wall paintings.
De hoofdactiviteit van Darras Jean-Philippe is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Darras Jean-Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Darras Jean-Philippe, openstaande posities, locatie van Darras Jean-Philippe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Darras Jean-Philippe is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Darras Jean-Philippe, company assigned to the tax number BE09320495605. The company Darras Jean-Philippe is located at the address: Route de Surister 1D; 4845; Jalhay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. List of products are Wall paintings.
The main activity of Darras Jean-Philippe is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Darras Jean-Philippe is not available. You also can look at reviews of Darras Jean-Philippe, open positions, location of Darras Jean-Philippe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Darras Jean-Philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Darras Jean-Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Darras Jean-Philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Darras Jean-Philippe, employees, financial statistics.