Cosyn K

Contactgegevens Cosyn K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cosyn K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cosyn K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 38; 9920; Lovendegem, België

Telefoon (phone): 09 372 04 90 (+32-09 372 04 90) 09 372 04 90 (+32-09 372 04 90)

Fax (fax): 09 372 04 90 (+32-09 372 04 90) 09 372 04 90 (+32-09 372 04 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cosyn K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cosyn K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cosyn K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cosyn K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cosyn K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cosyn K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cosyn K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cosyn K
Products information Cosyn K

BTW identificatienummer (tax): BE08360565185
Ondernemingsnummer: 2726501464
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Paper hangers

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cosyn K
(Get full report from official database of BE for Cosyn K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cosyn K
Addition kinds of activities for Cosyn K

17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
35940200. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
38290504. Ion kamers | Ion chambers
51549903. Geiten | Goats

Werken bij Cosyn K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cosyn K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cosyn K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cosyn K. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van Cosyn K in sociale netwerken
Look for responds of Cosyn K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cosyn K. Laat een reactie achter voor Cosyn K. Cosyn K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cosyn K. Leave a respond for Cosyn K. Cosyn K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cosyn K op de google maps. Adres en contacten Cosyn K
Location of Cosyn K on the google maps. Address and contacts of Cosyn K

Andere gerelateerde bedrijven als come Cosyn K Cosyn K: VAN ACKERE MARC NV | Aramis BVBA | PEUGEOT-BOONDAEL MOTORS | POSTOMAT LONDERZEEL | MOBISTAR CENTER DIEST

Other related companies as Cosyn K: VAN ACKERE MARC NV | Aramis BVBA | PEUGEOT-BOONDAEL MOTORS | POSTOMAT LONDERZEEL | MOBISTAR CENTER DIEST

Cosyn K is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cosyn K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08360565185. Het bedrijf Cosyn K bevindt zich op het adres: Kerkstraat 38; 9920; Lovendegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Paper hangers.
De hoofdactiviteit van Cosyn K is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cosyn K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cosyn K, openstaande posities, locatie van Cosyn K op de kaart.

Cosyn K is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cosyn K, company assigned to the tax number BE08360565185. The company Cosyn K is located at the address: Kerkstraat 38; 9920; Lovendegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Paper hangers.
The main activity of Cosyn K is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cosyn K is not available. You also can look at reviews of Cosyn K, open positions, location of Cosyn K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cosyn K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cosyn K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cosyn K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cosyn K, employees, financial statistics.