Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)

Contactgegevens Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux): address, phone, fax, email, website, opening hours

Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Centre 6; 5590; Ciney, België

Telefoon (phone): 083 21 12 57 (+32-083 21 12 57) 083 21 12 57 (+32-083 21 12 57)

Fax (fax): 083 21 56 75 (+32-083 21 56 75) 083 21 56 75 (+32-083 21 56 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)
Products information Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)

BTW identificatienummer (tax): BE01619628906
Ondernemingsnummer: 2165374755
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)
(Get full report from official database of BE for Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux))

Aanvulling soorten activiteiten voor Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)
Addition kinds of activities for Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)

281902. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) in sociale netwerken
Look for responds of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Laat een reactie achter voor Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Leave a respond for Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux). Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) op de google maps. Adres en contacten Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)
Location of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) on the google maps. Address and contacts of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux)

Andere gerelateerde bedrijven als come Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux): CATHERINE LHOIR | JONKERSHOF | BUYSE | BENETTON | MELLAERTS

Other related companies as Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux): CATHERINE LHOIR | JONKERSHOF | BUYSE | BENETTON | MELLAERTS

Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01619628906. Het bedrijf Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) bevindt zich op het adres: Rue du Centre 6; 5590; Ciney. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), openstaande posities, locatie van Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) op de kaart.

Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), company assigned to the tax number BE01619628906. The company Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) is located at the address: Rue du Centre 6; 5590; Ciney. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) is not available. You also can look at reviews of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), open positions, location of Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Concept D茅coration (Anc Ets Tirtiaux), employees, financial statistics.