Beel Dekoratie & Schilderwerken

Contactgegevens Beel Dekoratie & Schilderwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beel Dekoratie & Schilderwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beel Dekoratie & Schilderwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leegstraat 34; 8780; Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 74 72 (+32-056 66 74 72) 056 66 74 72 (+32-056 66 74 72)

Fax (fax): 056 66 92 25 (+32-056 66 92 25) 056 66 92 25 (+32-056 66 92 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beel Dekoratie & Schilderwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beel Dekoratie & Schilderwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beel Dekoratie & Schilderwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beel Dekoratie & Schilderwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beel Dekoratie & Schilderwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beel Dekoratie & Schilderwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beel Dekoratie & Schilderwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beel Dekoratie & Schilderwerken
Products information Beel Dekoratie & Schilderwerken

BTW identificatienummer (tax): BE07495666503
Ondernemingsnummer: 2067047119
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Beel Dekoratie & Schilderwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beel Dekoratie & Schilderwerken
(Get full report from official database of BE for Beel Dekoratie & Schilderwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beel Dekoratie & Schilderwerken
Addition kinds of activities for Beel Dekoratie & Schilderwerken

01399900. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
24310101. Deurkozijnen, hout | Door frames, wood
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
54419900. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
62110105. Nota makelaars | Note brokers
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services

Werken bij Beel Dekoratie & Schilderwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beel Dekoratie & Schilderwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beel Dekoratie & Schilderwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beel Dekoratie & Schilderwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Beel Dekoratie & Schilderwerken in sociale netwerken
Look for responds of Beel Dekoratie & Schilderwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beel Dekoratie & Schilderwerken. Laat een reactie achter voor Beel Dekoratie & Schilderwerken. Beel Dekoratie & Schilderwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beel Dekoratie & Schilderwerken. Leave a respond for Beel Dekoratie & Schilderwerken. Beel Dekoratie & Schilderwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beel Dekoratie & Schilderwerken op de google maps. Adres en contacten Beel Dekoratie & Schilderwerken
Location of Beel Dekoratie & Schilderwerken on the google maps. Address and contacts of Beel Dekoratie & Schilderwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Beel Dekoratie & Schilderwerken Beel Dekoratie & Schilderwerken: STATION-SERVICE SYED | BANCONTACT-MISTER CASH | COIFFURE JEAN-MARIE | Le Pourquoi Pas | F. GUTTADAURIA

Other related companies as Beel Dekoratie & Schilderwerken: STATION-SERVICE SYED | BANCONTACT-MISTER CASH | COIFFURE JEAN-MARIE | Le Pourquoi Pas | F. GUTTADAURIA

Beel Dekoratie & Schilderwerken is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beel Dekoratie & Schilderwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495666503. Het bedrijf Beel Dekoratie & Schilderwerken bevindt zich op het adres: Leegstraat 34; 8780; Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Beel Dekoratie & Schilderwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beel Dekoratie & Schilderwerken is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beel Dekoratie & Schilderwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beel Dekoratie & Schilderwerken, openstaande posities, locatie van Beel Dekoratie & Schilderwerken op de kaart.

Beel Dekoratie & Schilderwerken is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beel Dekoratie & Schilderwerken, company assigned to the tax number BE07495666503. The company Beel Dekoratie & Schilderwerken is located at the address: Leegstraat 34; 8780; Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Beel Dekoratie & Schilderwerken were not found.
The main activity of Beel Dekoratie & Schilderwerken is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Beel Dekoratie & Schilderwerken is not available. You also can look at reviews of Beel Dekoratie & Schilderwerken, open positions, location of Beel Dekoratie & Schilderwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beel Dekoratie & Schilderwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beel Dekoratie & Schilderwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beel Dekoratie & Schilderwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beel Dekoratie & Schilderwerken, employees, financial statistics.