Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA

Contactgegevens Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergelen 74; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 42 34 04 (+32-056 42 34 04) 056 42 34 04 (+32-056 42 34 04)

Fax (fax): 056 40 48 63 (+32-056 40 48 63) 056 40 48 63 (+32-056 40 48 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA
Products information Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02396087646
Ondernemingsnummer: 1345520019
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA
(Get full report from official database of BE for Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA
Addition kinds of activities for Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA

353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
873402. Product test laboratoria | Product testing laboratories
26560300. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
35370215. Straddle carriers, mobile | Straddle carriers, mobile
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
35799912. Tijd klokken en tijd opname apparaten | Time clocks and time recording devices
50520106. Zinkerts | Zinc ore
50840304. Zaagmolen machines en uitrusting | Sawmill machinery and equipment

Werken bij Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Laat een reactie achter voor Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Leave a respond for Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA. Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA op de google maps. Adres en contacten Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA
Location of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA on the google maps. Address and contacts of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA: INSTITUT BIO-VIE | K.M.J.F.C. ZICHEM | POLICE F?D?RALE | Daniels A | Scriptics

Other related companies as Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA: INSTITUT BIO-VIE | K.M.J.F.C. ZICHEM | POLICE F?D?RALE | Daniels A | Scriptics

Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02396087646. Het bedrijf Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA bevindt zich op het adres: Bergelen 74; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, openstaande posities, locatie van Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA op de kaart.

Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, company assigned to the tax number BE02396087646. The company Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA is located at the address: Bergelen 74; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA were not found.
The main activity of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA is not available. You also can look at reviews of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, open positions, location of Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baekelandt-Vanhoutteghem BVBA, employees, financial statistics.