Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

Contactgegevens Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Diepenbeeckstraat 10; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 218 71 00 (+32-03 218 71 00) 03 218 71 00 (+32-03 218 71 00)

Fax (fax): 03 218 42 44 (+32-03 218 42 44) 03 218 42 44 (+32-03 218 42 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
Products information Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

BTW identificatienummer (tax): BE03565032958
Ondernemingsnummer: 9158996582
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Fa?ade cleaning & maintenance; Painting contractors

Product categorie (product category): Painting - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
(Get full report from official database of BE for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
Addition kinds of activities for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
28139905. Waterstof | Hydrogen
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
32740100. Bouwkalk | Building lime
39440301. Vliegtuigmodellen, speelgoed en hobby | Airplane models, toy and hobby
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products

Werken bij Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Laat een reactie achter voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Leave a respond for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco op de google maps. Adres en contacten Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
Location of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco on the google maps. Address and contacts of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: DELCHEVALERIE BELAMI | Rolic Company BVBA | P.R.C. & PARTNERS | MANUFACTURE MATI?RES M?DICALES | GUIDO SYMONS

Other related companies as Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: DELCHEVALERIE BELAMI | Rolic Company BVBA | P.R.C. & PARTNERS | MANUFACTURE MATI?RES M?DICALES | GUIDO SYMONS

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03565032958. Het bedrijf Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco bevindt zich op het adres: Van Diepenbeeckstraat 10; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting - Industrial. Lijst met producten zijn Fa?ade cleaning & maintenance; Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, openstaande posities, locatie van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, company assigned to the tax number BE03565032958. The company Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is located at the address: Van Diepenbeeckstraat 10; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting - Industrial. List of products are Fa?ade cleaning & maintenance; Painting contractors.
The main activity of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is not available. You also can look at reviews of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, open positions, location of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, employees, financial statistics.