Novo I.B. NV

Contactgegevens Novo I.B. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Novo I.B. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Novo I.B. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 15; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 252 42 32 (+32-09 252 42 32) 09 252 42 32 (+32-09 252 42 32)

Fax (fax): 09 252 42 59 (+32-09 252 42 59) 09 252 42 59 (+32-09 252 42 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Novo I.B. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Novo I.B. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Novo I.B. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Novo I.B. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Novo I.B. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Novo I.B. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Novo I.B. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Novo I.B. NV
Products information Novo I.B. NV

BTW identificatienummer (tax): BE03343933105
Ondernemingsnummer: 5460723876
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Ceilings; Painting contractors; Carpenters; Partitions

Product categorie (product category): Paint spraying shops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Novo I.B. NV
(Get full report from official database of BE for Novo I.B. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Novo I.B. NV
Addition kinds of activities for Novo I.B. NV

242900. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
20999903. Broodkruimels, behalve in bakkerijen | Bread crumbs, except made in bakeries
22110110. Tafelbekleding stoffen, katoen | Table cover fabrics, cotton
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
50310204. Fineer | Veneer
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec

Werken bij Novo I.B. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Novo I.B. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Novo I.B. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Novo I.B. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van Novo I.B. NV in sociale netwerken
Look for responds of Novo I.B. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Novo I.B. NV. Laat een reactie achter voor Novo I.B. NV. Novo I.B. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Novo I.B. NV. Leave a respond for Novo I.B. NV. Novo I.B. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Novo I.B. NV op de google maps. Adres en contacten Novo I.B. NV
Location of Novo I.B. NV on the google maps. Address and contacts of Novo I.B. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Novo I.B. NV Novo I.B. NV: FLDIAMOND TRADING SA | Ionic Software S.A. | TRANSPORT ALI A.R. | MAISON MIKATEX | Arcus

Other related companies as Novo I.B. NV: FLDIAMOND TRADING SA | Ionic Software S.A. | TRANSPORT ALI A.R. | MAISON MIKATEX | Arcus

Novo I.B. NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Novo I.B. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03343933105. Het bedrijf Novo I.B. NV bevindt zich op het adres: Industriepark 15; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paint spraying shops. Lijst met producten zijn Ceilings; Painting contractors; Carpenters; Partitions.
De hoofdactiviteit van Novo I.B. NV is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Novo I.B. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Novo I.B. NV, openstaande posities, locatie van Novo I.B. NV op de kaart.

Novo I.B. NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Novo I.B. NV, company assigned to the tax number BE03343933105. The company Novo I.B. NV is located at the address: Industriepark 15; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paint spraying shops. List of products are Ceilings; Painting contractors; Carpenters; Partitions.
The main activity of Novo I.B. NV is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Novo I.B. NV is not available. You also can look at reviews of Novo I.B. NV, open positions, location of Novo I.B. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Novo I.B. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Novo I.B. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Novo I.B. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Novo I.B. NV, employees, financial statistics.