METALCLEAN-DE DEYN JAN

Contactgegevens METALCLEAN-DE DEYN JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METALCLEAN-DE DEYN JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

METALCLEAN-DE DEYN JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hekkestraat 18; 9308; Aalst (Hofstade), België

Telefoon (phone): 053 78 45 02 (+32-053 78 45 02) 053 78 45 02 (+32-053 78 45 02)

Fax (fax): 053 78 45 47 (+32-053 78 45 47) 053 78 45 47 (+32-053 78 45 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METALCLEAN-DE DEYN JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METALCLEAN-DE DEYN JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METALCLEAN-DE DEYN JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METALCLEAN-DE DEYN JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METALCLEAN-DE DEYN JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METALCLEAN-DE DEYN JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METALCLEAN-DE DEYN JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METALCLEAN-DE DEYN JAN
Products information METALCLEAN-DE DEYN JAN

BTW identificatienummer (tax): BE03458190917
Ondernemingsnummer: 5750762939
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Metallizing; Plastic coating for metals; Blast cleaning

Product categorie (product category): Paint spraying shops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METALCLEAN-DE DEYN JAN
(Get full report from official database of BE for METALCLEAN-DE DEYN JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor METALCLEAN-DE DEYN JAN
Addition kinds of activities for METALCLEAN-DE DEYN JAN

5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
28191005. Zwaar water | Heavy water
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular

Werken bij METALCLEAN-DE DEYN JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METALCLEAN-DE DEYN JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METALCLEAN-DE DEYN JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METALCLEAN-DE DEYN JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • tuinarbeider (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van METALCLEAN-DE DEYN JAN in sociale netwerken
Look for responds of METALCLEAN-DE DEYN JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor METALCLEAN-DE DEYN JAN. Laat een reactie achter voor METALCLEAN-DE DEYN JAN. METALCLEAN-DE DEYN JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METALCLEAN-DE DEYN JAN. Leave a respond for METALCLEAN-DE DEYN JAN. METALCLEAN-DE DEYN JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METALCLEAN-DE DEYN JAN op de google maps. Adres en contacten METALCLEAN-DE DEYN JAN
Location of METALCLEAN-DE DEYN JAN on the google maps. Address and contacts of METALCLEAN-DE DEYN JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come METALCLEAN-DE DEYN JAN METALCLEAN-DE DEYN JAN: DIDIER BALLY | JOELLE FOSTIER/AD HOC | PIRON | BLOKKER | 'T STATIONSKE

Other related companies as METALCLEAN-DE DEYN JAN: DIDIER BALLY | JOELLE FOSTIER/AD HOC | PIRON | BLOKKER | 'T STATIONSKE

METALCLEAN-DE DEYN JAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METALCLEAN-DE DEYN JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03458190917. Het bedrijf METALCLEAN-DE DEYN JAN bevindt zich op het adres: Hekkestraat 18; 9308; Aalst (Hofstade). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paint spraying shops. Lijst met producten zijn Metallizing; Plastic coating for metals; Blast cleaning.
De hoofdactiviteit van METALCLEAN-DE DEYN JAN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METALCLEAN-DE DEYN JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METALCLEAN-DE DEYN JAN, openstaande posities, locatie van METALCLEAN-DE DEYN JAN op de kaart.

METALCLEAN-DE DEYN JAN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is METALCLEAN-DE DEYN JAN, company assigned to the tax number BE03458190917. The company METALCLEAN-DE DEYN JAN is located at the address: Hekkestraat 18; 9308; Aalst (Hofstade). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paint spraying shops. List of products are Metallizing; Plastic coating for metals; Blast cleaning.
The main activity of METALCLEAN-DE DEYN JAN is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of METALCLEAN-DE DEYN JAN is not available. You also can look at reviews of METALCLEAN-DE DEYN JAN, open positions, location of METALCLEAN-DE DEYN JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METALCLEAN-DE DEYN JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METALCLEAN-DE DEYN JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METALCLEAN-DE DEYN JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METALCLEAN-DE DEYN JAN, employees, financial statistics.