Wagner Spraytech Belgi?

Contactgegevens Wagner Spraytech Belgi?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wagner Spraytech Belgi?: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wagner Spraytech Belgi?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veilinglaan 58; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 02 269 46 75 (+32-02 269 46 75) 02 269 46 75 (+32-02 269 46 75)

Fax (fax): +32 (86) 891-45-34 +32 (86) 891-45-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wagner Spraytech Belgi?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wagner Spraytech Belgi?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wagner Spraytech Belgi?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wagner Spraytech Belgi?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wagner Spraytech Belgi?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wagner Spraytech Belgi?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wagner Spraytech Belgi?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wagner Spraytech Belgi?
Products information Wagner Spraytech Belgi?

BTW identificatienummer (tax): BE07169647216
Ondernemingsnummer: 2818786621
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Wagner Spraytech Belgi? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paint spraying equipment and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wagner Spraytech Belgi?
(Get full report from official database of BE for Wagner Spraytech Belgi?)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wagner Spraytech Belgi?
Addition kinds of activities for Wagner Spraytech Belgi?

353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
31110103. Latigo leer | Latigo leather
31110401. Zakleder | Bag leather
38290218. Solarimeters | Solarimeters
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
79991203. Rodeo dierenverhuur | Rodeo animal rental

Werken bij Wagner Spraytech Belgi?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wagner Spraytech Belgi?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wagner Spraytech Belgi?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wagner Spraytech Belgi?. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van Wagner Spraytech Belgi? in sociale netwerken
Look for responds of Wagner Spraytech Belgi? in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wagner Spraytech Belgi?. Laat een reactie achter voor Wagner Spraytech Belgi?. Wagner Spraytech Belgi? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wagner Spraytech Belgi?. Leave a respond for Wagner Spraytech Belgi?. Wagner Spraytech Belgi? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wagner Spraytech Belgi? op de google maps. Adres en contacten Wagner Spraytech Belgi?
Location of Wagner Spraytech Belgi? on the google maps. Address and contacts of Wagner Spraytech Belgi?

Andere gerelateerde bedrijven als come Wagner Spraytech Belgi? Wagner Spraytech Belgi?: LA BOUQUINERIE DU SABLON | Decoram | La Vie est Belle BVBA | Brecx D | ATLAND'EAU MR. EMMERY

Other related companies as Wagner Spraytech Belgi?: LA BOUQUINERIE DU SABLON | Decoram | La Vie est Belle BVBA | Brecx D | ATLAND'EAU MR. EMMERY

Wagner Spraytech Belgi? is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wagner Spraytech Belgi?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07169647216. Het bedrijf Wagner Spraytech Belgi? bevindt zich op het adres: Veilinglaan 58; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paint spraying equipment and supplies. Producten gemaakt in Wagner Spraytech Belgi? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wagner Spraytech Belgi? is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wagner Spraytech Belgi? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wagner Spraytech Belgi?, openstaande posities, locatie van Wagner Spraytech Belgi? op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wagner Spraytech Belgi? is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wagner Spraytech Belgi?, company assigned to the tax number BE07169647216. The company Wagner Spraytech Belgi? is located at the address: Veilinglaan 58; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paint spraying equipment and supplies. Products created in Wagner Spraytech Belgi? were not found.
The main activity of Wagner Spraytech Belgi? is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wagner Spraytech Belgi? is not available. You also can look at reviews of Wagner Spraytech Belgi?, open positions, location of Wagner Spraytech Belgi? on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wagner Spraytech Belgi?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wagner Spraytech Belgi?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wagner Spraytech Belgi?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wagner Spraytech Belgi?, employees, financial statistics.