SCHEPERS-CELS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SCHEPERS-CELS
Private companiesMotion Pictures • SCHEPERS-CELS

Contactgegevens SCHEPERS-CELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHEPERS-CELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHEPERS-CELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 87; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13441482 (+32-13441482) 13441482 (+32-13441482)

Fax (fax): +32 (15) 552-49-77 +32 (15) 552-49-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHEPERS-CELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHEPERS-CELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHEPERS-CELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHEPERS-CELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHEPERS-CELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHEPERS-CELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHEPERS-CELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHEPERS-CELS
Products information SCHEPERS-CELS

BTW identificatienummer (tax): BE01903350830
Ondernemingsnummer: 8532226562
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Pain.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Ventes diverses de d茅tail hors magasins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHEPERS-CELS
(Get full report from official database of BE for SCHEPERS-CELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHEPERS-CELS
Addition kinds of activities for SCHEPERS-CELS

9641. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
32310200. Spiegelglas | Mirrored glass
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental

Werken bij SCHEPERS-CELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHEPERS-CELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHEPERS-CELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHEPERS-CELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van SCHEPERS-CELS in sociale netwerken
Look for responds of SCHEPERS-CELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHEPERS-CELS. Laat een reactie achter voor SCHEPERS-CELS. SCHEPERS-CELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHEPERS-CELS. Leave a respond for SCHEPERS-CELS. SCHEPERS-CELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHEPERS-CELS op de google maps. Adres en contacten SCHEPERS-CELS
Location of SCHEPERS-CELS on the google maps. Address and contacts of SCHEPERS-CELS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHEPERS-CELS SCHEPERS-CELS: ATMOSF'HAIR | Coppieters 'T Wallant Alexandra | DEPROOT THIERRY | LIPPENS | Jan Hessel de Jong

Other related companies as SCHEPERS-CELS: ATMOSF'HAIR | Coppieters 'T Wallant Alexandra | DEPROOT THIERRY | LIPPENS | Jan Hessel de Jong

SCHEPERS-CELS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHEPERS-CELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903350830. Het bedrijf SCHEPERS-CELS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 87; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Ventes diverses de d茅tail hors magasins. Lijst met producten zijn Produits: Pain..
De hoofdactiviteit van SCHEPERS-CELS is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHEPERS-CELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHEPERS-CELS, openstaande posities, locatie van SCHEPERS-CELS op de kaart.

SCHEPERS-CELS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHEPERS-CELS, company assigned to the tax number BE01903350830. The company SCHEPERS-CELS is located at the address: STATIONSSTRAAT 87; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Ventes diverses de d茅tail hors magasins. List of products are Produits: Pain..
The main activity of SCHEPERS-CELS is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHEPERS-CELS is not available. You also can look at reviews of SCHEPERS-CELS, open positions, location of SCHEPERS-CELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHEPERS-CELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHEPERS-CELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHEPERS-CELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHEPERS-CELS, employees, financial statistics.