LA MAISON DE MAMICH

Contactgegevens LA MAISON DE MAMICH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DE MAMICH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DE MAMICH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 552; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42346251 (+32-42346251) 42346251 (+32-42346251)

Fax (fax): +32 (9) 901-59-13 +32 (9) 901-59-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DE MAMICH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DE MAMICH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DE MAMICH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DE MAMICH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DE MAMICH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DE MAMICH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DE MAMICH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DE MAMICH
Products information LA MAISON DE MAMICH

BTW identificatienummer (tax): BE07349548339
Ondernemingsnummer: 7840362548
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DE MAMICH
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DE MAMICH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DE MAMICH
Addition kinds of activities for LA MAISON DE MAMICH

833101. Job training services | Job training services
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
17310200. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
51530100. Grains | Grains

Werken bij LA MAISON DE MAMICH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DE MAMICH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DE MAMICH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DE MAMICH. Looking for open vacancies in other companies

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DE MAMICH in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DE MAMICH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DE MAMICH. Laat een reactie achter voor LA MAISON DE MAMICH. LA MAISON DE MAMICH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DE MAMICH. Leave a respond for LA MAISON DE MAMICH. LA MAISON DE MAMICH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DE MAMICH op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DE MAMICH
Location of LA MAISON DE MAMICH on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DE MAMICH

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DE MAMICH LA MAISON DE MAMICH: IMMO WEMMEL | Multi-Pesage | ALL ROUND | HAIR FASHION | INTERTRANS

Other related companies as LA MAISON DE MAMICH: IMMO WEMMEL | Multi-Pesage | ALL ROUND | HAIR FASHION | INTERTRANS

LA MAISON DE MAMICH is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DE MAMICH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07349548339. Het bedrijf LA MAISON DE MAMICH bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 552; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. Tabac. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van LA MAISON DE MAMICH is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DE MAMICH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DE MAMICH, openstaande posities, locatie van LA MAISON DE MAMICH op de kaart.

LA MAISON DE MAMICH is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DE MAMICH, company assigned to the tax number BE07349548339. The company LA MAISON DE MAMICH is located at the address: GRAND'ROUTE 552; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. Tabac. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of LA MAISON DE MAMICH is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DE MAMICH is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DE MAMICH, open positions, location of LA MAISON DE MAMICH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DE MAMICH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DE MAMICH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DE MAMICH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DE MAMICH, employees, financial statistics.