LE PAIN QUOTIDIEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LE PAIN QUOTIDIEN
Private companiesCoal Mining • LE PAIN QUOTIDIEN

Contactgegevens LE PAIN QUOTIDIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PAIN QUOTIDIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PAIN QUOTIDIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JEAN MATERNE 49; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81308888 (+32-81308888) 81308888 (+32-81308888)

Fax (fax): +32 (58) 366-82-98 +32 (58) 366-82-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PAIN QUOTIDIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PAIN QUOTIDIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PAIN QUOTIDIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PAIN QUOTIDIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PAIN QUOTIDIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PAIN QUOTIDIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PAIN QUOTIDIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PAIN QUOTIDIEN
Products information LE PAIN QUOTIDIEN

BTW identificatienummer (tax): BE09625366210
Ondernemingsnummer: 8901092529
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Repas: Petit D茅jeuner.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PAIN QUOTIDIEN
(Get full report from official database of BE for LE PAIN QUOTIDIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PAIN QUOTIDIEN
Addition kinds of activities for LE PAIN QUOTIDIEN

2326. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
32720313. Douche receptoren, beton | Shower receptors, concrete
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
39449902. Manden, speelgoed | Baskets, toy
39650300. Fasteners | Fasteners
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij LE PAIN QUOTIDIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PAIN QUOTIDIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PAIN QUOTIDIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PAIN QUOTIDIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van LE PAIN QUOTIDIEN in sociale netwerken
Look for responds of LE PAIN QUOTIDIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PAIN QUOTIDIEN. Laat een reactie achter voor LE PAIN QUOTIDIEN. LE PAIN QUOTIDIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PAIN QUOTIDIEN. Leave a respond for LE PAIN QUOTIDIEN. LE PAIN QUOTIDIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PAIN QUOTIDIEN op de google maps. Adres en contacten LE PAIN QUOTIDIEN
Location of LE PAIN QUOTIDIEN on the google maps. Address and contacts of LE PAIN QUOTIDIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PAIN QUOTIDIEN LE PAIN QUOTIDIEN: Lisine Epstein Cosmetics NV | Lenaert A | Lejeune F | 'T VLINDERKE | La Construction Soud茅e SA

Other related companies as LE PAIN QUOTIDIEN: Lisine Epstein Cosmetics NV | Lenaert A | Lejeune F | 'T VLINDERKE | La Construction Soud茅e SA

LE PAIN QUOTIDIEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PAIN QUOTIDIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09625366210. Het bedrijf LE PAIN QUOTIDIEN bevindt zich op het adres: AVENUE JEAN MATERNE 49; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. Lijst met producten zijn Types de Repas: Petit D茅jeuner..
De hoofdactiviteit van LE PAIN QUOTIDIEN is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PAIN QUOTIDIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PAIN QUOTIDIEN, openstaande posities, locatie van LE PAIN QUOTIDIEN op de kaart.

LE PAIN QUOTIDIEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PAIN QUOTIDIEN, company assigned to the tax number BE09625366210. The company LE PAIN QUOTIDIEN is located at the address: AVENUE JEAN MATERNE 49; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. List of products are Types de Repas: Petit D茅jeuner..
The main activity of LE PAIN QUOTIDIEN is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PAIN QUOTIDIEN is not available. You also can look at reviews of LE PAIN QUOTIDIEN, open positions, location of LE PAIN QUOTIDIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PAIN QUOTIDIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PAIN QUOTIDIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PAIN QUOTIDIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PAIN QUOTIDIEN, employees, financial statistics.