VENS

Contactgegevens VENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LEOPOLD III 28; 7134; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64341355 (+32-64341355) 64341355 (+32-64341355)

Fax (fax): +32 (84) 205-84-74 +32 (84) 205-84-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VENS
Products information VENS

BTW identificatienummer (tax): BE07524780273
Ondernemingsnummer: 1491912841
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activit茅s: Reliures.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VENS
(Get full report from official database of BE for VENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VENS
Addition kinds of activities for VENS

3594. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
39999944. Wollen trek | Wool pulling
50210110. Theater zetels | Theater seats
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
80930103. Drugskliniek, polikliniek | Drug clinic, outpatient

Werken bij VENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van VENS in sociale netwerken
Look for responds of VENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VENS. Laat een reactie achter voor VENS. VENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VENS. Leave a respond for VENS. VENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VENS op de google maps. Adres en contacten VENS
Location of VENS on the google maps. Address and contacts of VENS

Andere gerelateerde bedrijven als come VENS VENS: TRAIT DE CARACT?RE | D & L Concept | NELE MEERSMAN | PAUL ROMAN | M. MASSIN

Other related companies as VENS: TRAIT DE CARACT?RE | D & L Concept | NELE MEERSMAN | PAUL ROMAN | M. MASSIN

VENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07524780273. Het bedrijf VENS bevindt zich op het adres: AVENUE LEOPOLD III 28; 7134; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activit茅s: Reliures..
De hoofdactiviteit van VENS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VENS, openstaande posities, locatie van VENS op de kaart.

VENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VENS, company assigned to the tax number BE07524780273. The company VENS is located at the address: AVENUE LEOPOLD III 28; 7134; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Reliure and finition. List of products are Activit茅s: Reliures..
The main activity of VENS is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VENS is not available. You also can look at reviews of VENS, open positions, location of VENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VENS, employees, financial statistics.