BRUYERRE FOURNITOUT

Contactgegevens BRUYERRE FOURNITOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYERRE FOURNITOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYERRE FOURNITOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CAMP 23; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81308200 (+32-81308200) 81308200 (+32-81308200)

Fax (fax): +32 (63) 629-94-49 +32 (63) 629-94-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYERRE FOURNITOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYERRE FOURNITOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYERRE FOURNITOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYERRE FOURNITOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYERRE FOURNITOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYERRE FOURNITOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYERRE FOURNITOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYERRE FOURNITOUT
Products information BRUYERRE FOURNITOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04628784179
Ondernemingsnummer: 4871307373
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins.. Produits: Drag茅es.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYERRE FOURNITOUT
(Get full report from official database of BE for BRUYERRE FOURNITOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYERRE FOURNITOUT
Addition kinds of activities for BRUYERRE FOURNITOUT

2721. periodieken | Periodicals
249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
615302. Factoring diensten | Factoring services
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
61530100. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing

Werken bij BRUYERRE FOURNITOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYERRE FOURNITOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYERRE FOURNITOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYERRE FOURNITOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van BRUYERRE FOURNITOUT in sociale netwerken
Look for responds of BRUYERRE FOURNITOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYERRE FOURNITOUT. Laat een reactie achter voor BRUYERRE FOURNITOUT. BRUYERRE FOURNITOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYERRE FOURNITOUT. Leave a respond for BRUYERRE FOURNITOUT. BRUYERRE FOURNITOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYERRE FOURNITOUT op de google maps. Adres en contacten BRUYERRE FOURNITOUT
Location of BRUYERRE FOURNITOUT on the google maps. Address and contacts of BRUYERRE FOURNITOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYERRE FOURNITOUT BRUYERRE FOURNITOUT: CENTEA | BULO LEIELAND | DE BEULE & ZN | B. VINCENT | Foto Joost

Other related companies as BRUYERRE FOURNITOUT: CENTEA | BULO LEIELAND | DE BEULE & ZN | B. VINCENT | Foto Joost

BRUYERRE FOURNITOUT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYERRE FOURNITOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04628784179. Het bedrijf BRUYERRE FOURNITOUT bevindt zich op het adres: AVENUE DU CAMP 23; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins.. Produits: Drag茅es.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
De hoofdactiviteit van BRUYERRE FOURNITOUT is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYERRE FOURNITOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYERRE FOURNITOUT, openstaande posities, locatie van BRUYERRE FOURNITOUT op de kaart.

BRUYERRE FOURNITOUT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUYERRE FOURNITOUT, company assigned to the tax number BE04628784179. The company BRUYERRE FOURNITOUT is located at the address: AVENUE DU CAMP 23; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins.. Produits: Drag茅es.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
The main activity of BRUYERRE FOURNITOUT is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYERRE FOURNITOUT is not available. You also can look at reviews of BRUYERRE FOURNITOUT, open positions, location of BRUYERRE FOURNITOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYERRE FOURNITOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYERRE FOURNITOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYERRE FOURNITOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYERRE FOURNITOUT, employees, financial statistics.