LIBRAIRIE VERBIST

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LIBRAIRIE VERBIST
Private companiesLegal Services • LIBRAIRIE VERBIST

Contactgegevens LIBRAIRIE VERBIST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE VERBIST: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE VERBIST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VERBIST 53; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22178334 (+32-22178334) 22178334 (+32-22178334)

Fax (fax): +32 (58) 485-44-34 +32 (58) 485-44-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE VERBIST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE VERBIST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE VERBIST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE VERBIST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE VERBIST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE VERBIST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE VERBIST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE VERBIST
Products information LIBRAIRIE VERBIST

BTW identificatienummer (tax): BE03769653320
Ondernemingsnummer: 9786590576
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Confiserie.. Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Fournitures de bureau. Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE VERBIST
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE VERBIST)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE VERBIST
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE VERBIST

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised

Werken bij LIBRAIRIE VERBIST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE VERBIST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE VERBIST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE VERBIST. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE VERBIST in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE VERBIST in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE VERBIST. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE VERBIST. LIBRAIRIE VERBIST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE VERBIST. Leave a respond for LIBRAIRIE VERBIST. LIBRAIRIE VERBIST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE VERBIST op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE VERBIST
Location of LIBRAIRIE VERBIST on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE VERBIST

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE VERBIST LIBRAIRIE VERBIST: DELTA ENGINEERING BVBA | COIFFURE CARINE | GABRIEL WILLE | ST-JOZEF VERKOOPZAAL | BOCHOLTER BROUWERIJMUSEUM

Other related companies as LIBRAIRIE VERBIST: DELTA ENGINEERING BVBA | COIFFURE CARINE | GABRIEL WILLE | ST-JOZEF VERKOOPZAAL | BOCHOLTER BROUWERIJMUSEUM

LIBRAIRIE VERBIST is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE VERBIST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769653320. Het bedrijf LIBRAIRIE VERBIST bevindt zich op het adres: RUE VERBIST 53; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Fournitures de bureau. Journaux. Tabac. Lijst met producten zijn Produits: Confiserie.. Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE VERBIST is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE VERBIST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE VERBIST, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE VERBIST op de kaart.

LIBRAIRIE VERBIST is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE VERBIST, company assigned to the tax number BE03769653320. The company LIBRAIRIE VERBIST is located at the address: RUE VERBIST 53; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Fournitures de bureau. Journaux. Tabac. List of products are Produits: Confiserie.. Produits: Papeterie..
The main activity of LIBRAIRIE VERBIST is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE VERBIST is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE VERBIST, open positions, location of LIBRAIRIE VERBIST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE VERBIST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE VERBIST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE VERBIST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE VERBIST, employees, financial statistics.