MAISON LE ST.AULAYE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • MAISON LE ST.AULAYE
Private companiesMotion Pictures • MAISON LE ST.AULAYE

Contactgegevens MAISON LE ST.AULAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON LE ST.AULAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON LE ST.AULAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN CHAPELI? 4; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23457785 (+32-23457785) 23457785 (+32-23457785)

Fax (fax): +32 (82) 375-42-23 +32 (82) 375-42-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON LE ST.AULAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON LE ST.AULAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON LE ST.AULAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON LE ST.AULAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON LE ST.AULAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON LE ST.AULAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON LE ST.AULAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON LE ST.AULAYE
Products information MAISON LE ST.AULAYE

BTW identificatienummer (tax): BE06351165771
Ondernemingsnummer: 9308410644
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Chocolat & Pralines.. Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON LE ST.AULAYE
(Get full report from official database of BE for MAISON LE ST.AULAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON LE ST.AULAYE
Addition kinds of activities for MAISON LE ST.AULAYE

286900. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
20440000. Rijstmalen | Rice milling
23290208. Melton jassen: mannen, jongeren en jongens | Melton jackets: men's, youths', and boys'
35520102. Bobbins, textielmachines | Bobbins, textile machinery
37280402. Bomb racks, vliegtuigen | Bomb racks, aircraft
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
59410401. Gymnasium apparatuur, nec | Gymnasium equipment, nec
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop

Werken bij MAISON LE ST.AULAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON LE ST.AULAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON LE ST.AULAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON LE ST.AULAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van MAISON LE ST.AULAYE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON LE ST.AULAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON LE ST.AULAYE. Laat een reactie achter voor MAISON LE ST.AULAYE. MAISON LE ST.AULAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON LE ST.AULAYE. Leave a respond for MAISON LE ST.AULAYE. MAISON LE ST.AULAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON LE ST.AULAYE op de google maps. Adres en contacten MAISON LE ST.AULAYE
Location of MAISON LE ST.AULAYE on the google maps. Address and contacts of MAISON LE ST.AULAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON LE ST.AULAYE MAISON LE ST.AULAYE: ASLK-CGER Bank | GALERIE BEIRNAERT LINDA | T.K. ZILVERZAND | TURNKRING KLAWIETER | DEPROOT THIERRY

Other related companies as MAISON LE ST.AULAYE: ASLK-CGER Bank | GALERIE BEIRNAERT LINDA | T.K. ZILVERZAND | TURNKRING KLAWIETER | DEPROOT THIERRY

MAISON LE ST.AULAYE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON LE ST.AULAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06351165771. Het bedrijf MAISON LE ST.AULAYE bevindt zich op het adres: RUE JEAN CHAPELI? 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van MAISON LE ST.AULAYE is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON LE ST.AULAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON LE ST.AULAYE, openstaande posities, locatie van MAISON LE ST.AULAYE op de kaart.

MAISON LE ST.AULAYE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON LE ST.AULAYE, company assigned to the tax number BE06351165771. The company MAISON LE ST.AULAYE is located at the address: RUE JEAN CHAPELI? 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of MAISON LE ST.AULAYE is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON LE ST.AULAYE is not available. You also can look at reviews of MAISON LE ST.AULAYE, open positions, location of MAISON LE ST.AULAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON LE ST.AULAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON LE ST.AULAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON LE ST.AULAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON LE ST.AULAYE, employees, financial statistics.