KAASHOEVE

Contactgegevens KAASHOEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAASHOEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAASHOEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PIETERSAALSTSTRAAT 41; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92214475 (+32-92214475) 92214475 (+32-92214475)

Fax (fax): +32 (71) 221-47-82 +32 (71) 221-47-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAASHOEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAASHOEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAASHOEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAASHOEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAASHOEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAASHOEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAASHOEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAASHOEVE
Products information KAASHOEVE

BTW identificatienummer (tax): BE07908752441
Ondernemingsnummer: 1038726806
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Fromages.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAASHOEVE
(Get full report from official database of BE for KAASHOEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAASHOEVE
Addition kinds of activities for KAASHOEVE

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
02140204. Wolproductie | Wool production
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
36410000. Elektrische lampen | Electric lamps
39449907. Motoren, miniatuur | Engines, miniature
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical

Werken bij KAASHOEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAASHOEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAASHOEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAASHOEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van KAASHOEVE in sociale netwerken
Look for responds of KAASHOEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAASHOEVE. Laat een reactie achter voor KAASHOEVE. KAASHOEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAASHOEVE. Leave a respond for KAASHOEVE. KAASHOEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAASHOEVE op de google maps. Adres en contacten KAASHOEVE
Location of KAASHOEVE on the google maps. Address and contacts of KAASHOEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come KAASHOEVE KAASHOEVE: ECOTECHNIC | INSTITUT PASTEUR MINISTERE | PATISSERIE VINCENT | JOSEPH NULENS | KONE BELGIUM

Other related companies as KAASHOEVE: ECOTECHNIC | INSTITUT PASTEUR MINISTERE | PATISSERIE VINCENT | JOSEPH NULENS | KONE BELGIUM

KAASHOEVE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAASHOEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07908752441. Het bedrijf KAASHOEVE bevindt zich op het adres: SINT-PIETERSAALSTSTRAAT 41; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Fromages..
De hoofdactiviteit van KAASHOEVE is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAASHOEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAASHOEVE, openstaande posities, locatie van KAASHOEVE op de kaart.

KAASHOEVE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAASHOEVE, company assigned to the tax number BE07908752441. The company KAASHOEVE is located at the address: SINT-PIETERSAALSTSTRAAT 41; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries. List of products are Produits: Fromages..
The main activity of KAASHOEVE is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KAASHOEVE is not available. You also can look at reviews of KAASHOEVE, open positions, location of KAASHOEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAASHOEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAASHOEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAASHOEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAASHOEVE, employees, financial statistics.