ECOTECHNIC

Contactgegevens ECOTECHNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOTECHNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOTECHNIC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 69, Rue Rodenbach 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-72-07-52 32-26-72-07-52

Fax (fax): 32-26-72-61-56 32-26-72-61-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOTECHNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOTECHNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOTECHNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOTECHNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOTECHNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOTECHNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOTECHNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOTECHNIC
Products information ECOTECHNIC

BTW identificatienummer (tax): BE08331451416
Ondernemingsnummer: 3301635742
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ECOTECHNIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas detectors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOTECHNIC
(Get full report from official database of BE for ECOTECHNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOTECHNIC
Addition kinds of activities for ECOTECHNIC

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
24410102. Doos klauwen, hout | Box cleats, wood
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
73239904. Credit investigation service | Credit investigation service
78220201. Filmverhuur, voor televisie: film | Film rental, for television: motion picture

Werken bij ECOTECHNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOTECHNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOTECHNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOTECHNIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • Wegenwerker (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

 • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

 • Telefonist (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

 • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: PER-SÉ

  Type: Vaste Job

  Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

 • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

 • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

 • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van ECOTECHNIC in sociale netwerken
Look for responds of ECOTECHNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOTECHNIC. Laat een reactie achter voor ECOTECHNIC. ECOTECHNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOTECHNIC. Leave a respond for ECOTECHNIC. ECOTECHNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOTECHNIC op de google maps. Adres en contacten ECOTECHNIC
Location of ECOTECHNIC on the google maps. Address and contacts of ECOTECHNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOTECHNIC ECOTECHNIC: JOHNY MEIRE | Christian Salvesen Belgium NV | J EN A LAENEN | Duray | APOTEEK BRECKPOT

Other related companies as ECOTECHNIC: JOHNY MEIRE | Christian Salvesen Belgium NV | J EN A LAENEN | Duray | APOTEEK BRECKPOT

ECOTECHNIC is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOTECHNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08331451416. Het bedrijf ECOTECHNIC bevindt zich op het adres: 69, Rue Rodenbach 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gas detectors. Producten gemaakt in ECOTECHNIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOTECHNIC is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOTECHNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOTECHNIC, openstaande posities, locatie van ECOTECHNIC op de kaart.

ECOTECHNIC is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is ECOTECHNIC, company assigned to the tax number BE08331451416. The company ECOTECHNIC is located at the address: 69, Rue Rodenbach 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gas detectors. Products created in ECOTECHNIC were not found.
The main activity of ECOTECHNIC is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOTECHNIC is not available. You also can look at reviews of ECOTECHNIC, open positions, location of ECOTECHNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOTECHNIC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOTECHNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOTECHNIC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOTECHNIC, employees, financial statistics.