PIERRE VOTRE FLEURISTE

Contactgegevens PIERRE VOTRE FLEURISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE VOTRE FLEURISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE VOTRE FLEURISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONS 95; 7011; MONS, België

Telefoon (phone): 65318025 (+32-65318025) 65318025 (+32-65318025)

Fax (fax): +32 (3) 428-73-98 +32 (3) 428-73-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE VOTRE FLEURISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE VOTRE FLEURISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE VOTRE FLEURISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE VOTRE FLEURISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE VOTRE FLEURISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE VOTRE FLEURISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE VOTRE FLEURISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE VOTRE FLEURISTE
Products information PIERRE VOTRE FLEURISTE

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PIERRE VOTRE FLEURISTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE VOTRE FLEURISTE
(Get full report from official database of BE for PIERRE VOTRE FLEURISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE VOTRE FLEURISTE
Addition kinds of activities for PIERRE VOTRE FLEURISTE

502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
33120102. Ammoniumsulfaat, uit chemische herstelcokesovens | Ammonium sulfate, from chemical recovery coke ovens
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
76220103. Openbare adres systeem reparatie | Public address system repair

Werken bij PIERRE VOTRE FLEURISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE VOTRE FLEURISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE VOTRE FLEURISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE VOTRE FLEURISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

Zoek naar antwoorden van PIERRE VOTRE FLEURISTE in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE VOTRE FLEURISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE VOTRE FLEURISTE. Laat een reactie achter voor PIERRE VOTRE FLEURISTE. PIERRE VOTRE FLEURISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE VOTRE FLEURISTE. Leave a respond for PIERRE VOTRE FLEURISTE. PIERRE VOTRE FLEURISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE VOTRE FLEURISTE op de google maps. Adres en contacten PIERRE VOTRE FLEURISTE
Location of PIERRE VOTRE FLEURISTE on the google maps. Address and contacts of PIERRE VOTRE FLEURISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE VOTRE FLEURISTE PIERRE VOTRE FLEURISTE: INSTITUUT MARTINIQUE | ROLAND VANDENBERGHE | VLAAMSE PANNENKOEKEN | FILIP JANSSENS | Jacob Michel

Other related companies as PIERRE VOTRE FLEURISTE: INSTITUUT MARTINIQUE | ROLAND VANDENBERGHE | VLAAMSE PANNENKOEKEN | FILIP JANSSENS | Jacob Michel

PIERRE VOTRE FLEURISTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE VOTRE FLEURISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf PIERRE VOTRE FLEURISTE bevindt zich op het adres: RUE DE MONS 95; 7011; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in PIERRE VOTRE FLEURISTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE VOTRE FLEURISTE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE VOTRE FLEURISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE VOTRE FLEURISTE, openstaande posities, locatie van PIERRE VOTRE FLEURISTE op de kaart.

PIERRE VOTRE FLEURISTE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE VOTRE FLEURISTE, company assigned to the tax number BE03219238281. The company PIERRE VOTRE FLEURISTE is located at the address: RUE DE MONS 95; 7011; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in PIERRE VOTRE FLEURISTE were not found.
The main activity of PIERRE VOTRE FLEURISTE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE VOTRE FLEURISTE is not available. You also can look at reviews of PIERRE VOTRE FLEURISTE, open positions, location of PIERRE VOTRE FLEURISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE VOTRE FLEURISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE VOTRE FLEURISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE VOTRE FLEURISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE VOTRE FLEURISTE, employees, financial statistics.