VOLKORENBAKKERIJ DE TROG

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • VOLKORENBAKKERIJ DE TROG
Private companiesChemicals and Allied Products • VOLKORENBAKKERIJ DE TROG

Contactgegevens VOLKORENBAKKERIJ DE TROG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKORENBAKKERIJ DE TROG: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKORENBAKKERIJ DE TROG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNGAARDSTRAAT 17; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333137 (+32-50333137) 50333137 (+32-50333137)

Fax (fax): +32 (55) 312-57-80 +32 (55) 312-57-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKORENBAKKERIJ DE TROG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKORENBAKKERIJ DE TROG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKORENBAKKERIJ DE TROG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKORENBAKKERIJ DE TROG
Products information VOLKORENBAKKERIJ DE TROG

BTW identificatienummer (tax): BE01513336181
Ondernemingsnummer: 4859497070
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VOLKORENBAKKERIJ DE TROG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKORENBAKKERIJ DE TROG
(Get full report from official database of BE for VOLKORENBAKKERIJ DE TROG)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKORENBAKKERIJ DE TROG
Addition kinds of activities for VOLKORENBAKKERIJ DE TROG

25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
28359901. Barium diagnostische middelen | Barium diagnostic agents
37140200. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
50889902. katrollen | Pulleys
50920207. puzzels | Puzzles

Werken bij VOLKORENBAKKERIJ DE TROG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKORENBAKKERIJ DE TROG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

Zoek naar antwoorden van VOLKORENBAKKERIJ DE TROG in sociale netwerken
Look for responds of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. Laat een reactie achter voor VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. VOLKORENBAKKERIJ DE TROG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. Leave a respond for VOLKORENBAKKERIJ DE TROG. VOLKORENBAKKERIJ DE TROG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKORENBAKKERIJ DE TROG op de google maps. Adres en contacten VOLKORENBAKKERIJ DE TROG
Location of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG on the google maps. Address and contacts of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKORENBAKKERIJ DE TROG VOLKORENBAKKERIJ DE TROG: ZEELS GEBAK | MCDONALD'S | Huybrechts E | Fabrion R | ANASTASIA

Other related companies as VOLKORENBAKKERIJ DE TROG: ZEELS GEBAK | MCDONALD'S | Huybrechts E | Fabrion R | ANASTASIA

VOLKORENBAKKERIJ DE TROG is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513336181. Het bedrijf VOLKORENBAKKERIJ DE TROG bevindt zich op het adres: WIJNGAARDSTRAAT 17; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in VOLKORENBAKKERIJ DE TROG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLKORENBAKKERIJ DE TROG is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKORENBAKKERIJ DE TROG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, openstaande posities, locatie van VOLKORENBAKKERIJ DE TROG op de kaart.

VOLKORENBAKKERIJ DE TROG is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, company assigned to the tax number BE01513336181. The company VOLKORENBAKKERIJ DE TROG is located at the address: WIJNGAARDSTRAAT 17; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in VOLKORENBAKKERIJ DE TROG were not found.
The main activity of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG is not available. You also can look at reviews of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, open positions, location of VOLKORENBAKKERIJ DE TROG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKORENBAKKERIJ DE TROG, employees, financial statistics.