VICTOR DELCHAMBRE

Particuliere bedrijvencommunicatie • VICTOR DELCHAMBRE
Private companiesCommunications • VICTOR DELCHAMBRE

Contactgegevens VICTOR DELCHAMBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR DELCHAMBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR DELCHAMBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ANTI?MONT 13; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84210988 (+32-84210988) 84210988 (+32-84210988)

Fax (fax): +32 (64) 172-60-46 +32 (64) 172-60-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR DELCHAMBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR DELCHAMBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR DELCHAMBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR DELCHAMBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR DELCHAMBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR DELCHAMBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR DELCHAMBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR DELCHAMBRE
Products information VICTOR DELCHAMBRE

BTW identificatienummer (tax): BE04865539550
Ondernemingsnummer: 6986724853
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VICTOR DELCHAMBRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR DELCHAMBRE
(Get full report from official database of BE for VICTOR DELCHAMBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR DELCHAMBRE
Addition kinds of activities for VICTOR DELCHAMBRE

509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
799302. Spelmachines | Game machines
07820210. Turf installatie diensten, behalve kunstmatige | Turf installation services, except artificial
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
20460111. Graan gluten | Wheat gluten
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete

Werken bij VICTOR DELCHAMBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR DELCHAMBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR DELCHAMBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR DELCHAMBRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van VICTOR DELCHAMBRE in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR DELCHAMBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR DELCHAMBRE. Laat een reactie achter voor VICTOR DELCHAMBRE. VICTOR DELCHAMBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR DELCHAMBRE. Leave a respond for VICTOR DELCHAMBRE. VICTOR DELCHAMBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR DELCHAMBRE op de google maps. Adres en contacten VICTOR DELCHAMBRE
Location of VICTOR DELCHAMBRE on the google maps. Address and contacts of VICTOR DELCHAMBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR DELCHAMBRE VICTOR DELCHAMBRE: STADSBADER MATERIALEN | GARAGE RONDEAUX | HENNES & MAURITZ ( H&M) | ENVELOPPEN SERVICE | TAXIPOST-E.M.S.

Other related companies as VICTOR DELCHAMBRE: STADSBADER MATERIALEN | GARAGE RONDEAUX | HENNES & MAURITZ ( H&M) | ENVELOPPEN SERVICE | TAXIPOST-E.M.S.

VICTOR DELCHAMBRE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR DELCHAMBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04865539550. Het bedrijf VICTOR DELCHAMBRE bevindt zich op het adres: RUE ANTI?MONT 13; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in VICTOR DELCHAMBRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICTOR DELCHAMBRE is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR DELCHAMBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR DELCHAMBRE, openstaande posities, locatie van VICTOR DELCHAMBRE op de kaart.

VICTOR DELCHAMBRE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR DELCHAMBRE, company assigned to the tax number BE04865539550. The company VICTOR DELCHAMBRE is located at the address: RUE ANTI?MONT 13; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in VICTOR DELCHAMBRE were not found.
The main activity of VICTOR DELCHAMBRE is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR DELCHAMBRE is not available. You also can look at reviews of VICTOR DELCHAMBRE, open positions, location of VICTOR DELCHAMBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR DELCHAMBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR DELCHAMBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR DELCHAMBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR DELCHAMBRE, employees, financial statistics.