VERJANS ELISA & VANHAAREN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VERJANS ELISA & VANHAAREN
Private companiesMiscellaneous Retail • VERJANS ELISA & VANHAAREN

Contactgegevens VERJANS ELISA & VANHAAREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERJANS ELISA & VANHAAREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERJANS ELISA & VANHAAREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LULAY 22; 4690; BASSENGE, België

Telefoon (phone): 42861698 (+32-42861698) 42861698 (+32-42861698)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERJANS ELISA & VANHAAREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERJANS ELISA & VANHAAREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERJANS ELISA & VANHAAREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERJANS ELISA & VANHAAREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERJANS ELISA & VANHAAREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERJANS ELISA & VANHAAREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERJANS ELISA & VANHAAREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERJANS ELISA & VANHAAREN
Products information VERJANS ELISA & VANHAAREN

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VERJANS ELISA & VANHAAREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERJANS ELISA & VANHAAREN
(Get full report from official database of BE for VERJANS ELISA & VANHAAREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERJANS ELISA & VANHAAREN
Addition kinds of activities for VERJANS ELISA & VANHAAREN

20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
25190000. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types

Werken bij VERJANS ELISA & VANHAAREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERJANS ELISA & VANHAAREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERJANS ELISA & VANHAAREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERJANS ELISA & VANHAAREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van VERJANS ELISA & VANHAAREN in sociale netwerken
Look for responds of VERJANS ELISA & VANHAAREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERJANS ELISA & VANHAAREN. Laat een reactie achter voor VERJANS ELISA & VANHAAREN. VERJANS ELISA & VANHAAREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERJANS ELISA & VANHAAREN. Leave a respond for VERJANS ELISA & VANHAAREN. VERJANS ELISA & VANHAAREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERJANS ELISA & VANHAAREN op de google maps. Adres en contacten VERJANS ELISA & VANHAAREN
Location of VERJANS ELISA & VANHAAREN on the google maps. Address and contacts of VERJANS ELISA & VANHAAREN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERJANS ELISA & VANHAAREN VERJANS ELISA & VANHAAREN: KBC | Salomez Philippe SA | S.F. CONSTRUCT | Ierland (Ambassade) | IMMO MOONENS

Other related companies as VERJANS ELISA & VANHAAREN: KBC | Salomez Philippe SA | S.F. CONSTRUCT | Ierland (Ambassade) | IMMO MOONENS

VERJANS ELISA & VANHAAREN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERJANS ELISA & VANHAAREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf VERJANS ELISA & VANHAAREN bevindt zich op het adres: RUE LULAY 22; 4690; BASSENGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in VERJANS ELISA & VANHAAREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERJANS ELISA & VANHAAREN is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERJANS ELISA & VANHAAREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERJANS ELISA & VANHAAREN, openstaande posities, locatie van VERJANS ELISA & VANHAAREN op de kaart.

VERJANS ELISA & VANHAAREN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERJANS ELISA & VANHAAREN, company assigned to the tax number BE03759490966. The company VERJANS ELISA & VANHAAREN is located at the address: RUE LULAY 22; 4690; BASSENGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in VERJANS ELISA & VANHAAREN were not found.
The main activity of VERJANS ELISA & VANHAAREN is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERJANS ELISA & VANHAAREN is not available. You also can look at reviews of VERJANS ELISA & VANHAAREN, open positions, location of VERJANS ELISA & VANHAAREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERJANS ELISA & VANHAAREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERJANS ELISA & VANHAAREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERJANS ELISA & VANHAAREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERJANS ELISA & VANHAAREN, employees, financial statistics.