VERELST GOMMAAR & FRANS

Contactgegevens VERELST GOMMAAR & FRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERELST GOMMAAR & FRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERELST GOMMAAR & FRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONZE-LIEVE-VROUWESTRAAT 3; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34803557 (+32-34803557) 34803557 (+32-34803557)

Fax (fax): +32 (64) 433-35-61 +32 (64) 433-35-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERELST GOMMAAR & FRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERELST GOMMAAR & FRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERELST GOMMAAR & FRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERELST GOMMAAR & FRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERELST GOMMAAR & FRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERELST GOMMAAR & FRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERELST GOMMAAR & FRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERELST GOMMAAR & FRANS
Products information VERELST GOMMAAR & FRANS

BTW identificatienummer (tax): BE07935394287
Ondernemingsnummer: 4502990722
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERELST GOMMAAR & FRANS
(Get full report from official database of BE for VERELST GOMMAAR & FRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERELST GOMMAAR & FRANS
Addition kinds of activities for VERELST GOMMAAR & FRANS

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
28990402. vuurwerk | Fireworks
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors

Werken bij VERELST GOMMAAR & FRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERELST GOMMAAR & FRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERELST GOMMAAR & FRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERELST GOMMAAR & FRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van VERELST GOMMAAR & FRANS in sociale netwerken
Look for responds of VERELST GOMMAAR & FRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERELST GOMMAAR & FRANS. Laat een reactie achter voor VERELST GOMMAAR & FRANS. VERELST GOMMAAR & FRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERELST GOMMAAR & FRANS. Leave a respond for VERELST GOMMAAR & FRANS. VERELST GOMMAAR & FRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERELST GOMMAAR & FRANS op de google maps. Adres en contacten VERELST GOMMAAR & FRANS
Location of VERELST GOMMAAR & FRANS on the google maps. Address and contacts of VERELST GOMMAAR & FRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERELST GOMMAAR & FRANS VERELST GOMMAAR & FRANS: OPENBARE BIBLIOTHEEK | Bodart | DAKOTA | Sterck Hugo BVBA | Atelec

Other related companies as VERELST GOMMAAR & FRANS: OPENBARE BIBLIOTHEEK | Bodart | DAKOTA | Sterck Hugo BVBA | Atelec

VERELST GOMMAAR & FRANS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERELST GOMMAAR & FRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935394287. Het bedrijf VERELST GOMMAAR & FRANS bevindt zich op het adres: ONZE-LIEVE-VROUWESTRAAT 3; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van VERELST GOMMAAR & FRANS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERELST GOMMAAR & FRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERELST GOMMAAR & FRANS, openstaande posities, locatie van VERELST GOMMAAR & FRANS op de kaart.

VERELST GOMMAAR & FRANS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERELST GOMMAAR & FRANS, company assigned to the tax number BE07935394287. The company VERELST GOMMAAR & FRANS is located at the address: ONZE-LIEVE-VROUWESTRAAT 3; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of VERELST GOMMAAR & FRANS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERELST GOMMAAR & FRANS is not available. You also can look at reviews of VERELST GOMMAAR & FRANS, open positions, location of VERELST GOMMAAR & FRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERELST GOMMAAR & FRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERELST GOMMAAR & FRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERELST GOMMAAR & FRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERELST GOMMAAR & FRANS, employees, financial statistics.