VERBERCK

Contactgegevens VERBERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSHOEVEWEG 92; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36458708 (+32-36458708) 36458708 (+32-36458708)

Fax (fax): +32 (84) 548-40-73 +32 (84) 548-40-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBERCK
Products information VERBERCK

BTW identificatienummer (tax): BE04624389648
Ondernemingsnummer: 1052459716
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VERBERCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBERCK
(Get full report from official database of BE for VERBERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBERCK
Addition kinds of activities for VERBERCK

22110511. Piques, katoen | Piques, cotton
22410400. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
54119905. Kruidenierswinkels, onafhankelijk | Grocery stores, independent
82110103. Katholieke junior middelbare school | Catholic junior high school
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij VERBERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van VERBERCK in sociale netwerken
Look for responds of VERBERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBERCK. Laat een reactie achter voor VERBERCK. VERBERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBERCK. Leave a respond for VERBERCK. VERBERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBERCK op de google maps. Adres en contacten VERBERCK
Location of VERBERCK on the google maps. Address and contacts of VERBERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBERCK VERBERCK: CE CONINCK A. & ZONEN | Gimlewicz | Liégeois B | I.B.T.E. | TELESERVICE

Other related companies as VERBERCK: CE CONINCK A. & ZONEN | Gimlewicz | Liégeois B | I.B.T.E. | TELESERVICE

VERBERCK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04624389648. Het bedrijf VERBERCK bevindt zich op het adres: PRINSHOEVEWEG 92; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in VERBERCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBERCK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBERCK, openstaande posities, locatie van VERBERCK op de kaart.

VERBERCK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBERCK, company assigned to the tax number BE04624389648. The company VERBERCK is located at the address: PRINSHOEVEWEG 92; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in VERBERCK were not found.
The main activity of VERBERCK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBERCK is not available. You also can look at reviews of VERBERCK, open positions, location of VERBERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBERCK, employees, financial statistics.