VEERLE SOUFFRIAU

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VEERLE SOUFFRIAU
Private companiesLegal Services • VEERLE SOUFFRIAU

Contactgegevens VEERLE SOUFFRIAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEERLE SOUFFRIAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEERLE SOUFFRIAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POELKSTRAAT 40; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 54333474 (+32-54333474) 54333474 (+32-54333474)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEERLE SOUFFRIAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEERLE SOUFFRIAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEERLE SOUFFRIAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEERLE SOUFFRIAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEERLE SOUFFRIAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEERLE SOUFFRIAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEERLE SOUFFRIAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEERLE SOUFFRIAU
Products information VEERLE SOUFFRIAU

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VEERLE SOUFFRIAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEERLE SOUFFRIAU
(Get full report from official database of BE for VEERLE SOUFFRIAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEERLE SOUFFRIAU
Addition kinds of activities for VEERLE SOUFFRIAU

841299. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
26760102. Gezichtsweefsels: gemaakt van gekocht papier | Facial tissues: made from purchased paper
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
36749905. Modules, vaste toestand | Modules, solid state
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
39310122. Strijkers, piano | Strings, piano
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings

Werken bij VEERLE SOUFFRIAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEERLE SOUFFRIAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEERLE SOUFFRIAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEERLE SOUFFRIAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van VEERLE SOUFFRIAU in sociale netwerken
Look for responds of VEERLE SOUFFRIAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEERLE SOUFFRIAU. Laat een reactie achter voor VEERLE SOUFFRIAU. VEERLE SOUFFRIAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEERLE SOUFFRIAU. Leave a respond for VEERLE SOUFFRIAU. VEERLE SOUFFRIAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEERLE SOUFFRIAU op de google maps. Adres en contacten VEERLE SOUFFRIAU
Location of VEERLE SOUFFRIAU on the google maps. Address and contacts of VEERLE SOUFFRIAU

Andere gerelateerde bedrijven als come VEERLE SOUFFRIAU VEERLE SOUFFRIAU: WILLY VAN GEEL | De Acht Steunpunt Noord | JOZEF ALLEGAERT-DELAFONTAINE | KAJA | CONTI BPC

Other related companies as VEERLE SOUFFRIAU: WILLY VAN GEEL | De Acht Steunpunt Noord | JOZEF ALLEGAERT-DELAFONTAINE | KAJA | CONTI BPC

VEERLE SOUFFRIAU is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEERLE SOUFFRIAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf VEERLE SOUFFRIAU bevindt zich op het adres: POELKSTRAAT 40; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in VEERLE SOUFFRIAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEERLE SOUFFRIAU is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEERLE SOUFFRIAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEERLE SOUFFRIAU, openstaande posities, locatie van VEERLE SOUFFRIAU op de kaart.

VEERLE SOUFFRIAU is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEERLE SOUFFRIAU, company assigned to the tax number BE09063140869. The company VEERLE SOUFFRIAU is located at the address: POELKSTRAAT 40; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in VEERLE SOUFFRIAU were not found.
The main activity of VEERLE SOUFFRIAU is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VEERLE SOUFFRIAU is not available. You also can look at reviews of VEERLE SOUFFRIAU, open positions, location of VEERLE SOUFFRIAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEERLE SOUFFRIAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEERLE SOUFFRIAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEERLE SOUFFRIAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEERLE SOUFFRIAU, employees, financial statistics.