VANDERVELPEN-LEMMENS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • VANDERVELPEN-LEMMENS
Private companiesOil and Gas Extraction • VANDERVELPEN-LEMMENS

Contactgegevens VANDERVELPEN-LEMMENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERVELPEN-LEMMENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERVELPEN-LEMMENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUTTESTRAAT 2; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16635225 (+32-16635225) 16635225 (+32-16635225)

Fax (fax): +32 (53) 363-26-88 +32 (53) 363-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERVELPEN-LEMMENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERVELPEN-LEMMENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERVELPEN-LEMMENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERVELPEN-LEMMENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERVELPEN-LEMMENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERVELPEN-LEMMENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERVELPEN-LEMMENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERVELPEN-LEMMENS
Products information VANDERVELPEN-LEMMENS

BTW identificatienummer (tax): BE02036010742
Ondernemingsnummer: 1751190185
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in VANDERVELPEN-LEMMENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERVELPEN-LEMMENS
(Get full report from official database of BE for VANDERVELPEN-LEMMENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERVELPEN-LEMMENS
Addition kinds of activities for VANDERVELPEN-LEMMENS

20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
20480204. Paardvlees, vers: bereid als diervoeder | Horse meat, fresh: prepared as animal feed
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
73590700. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services

Werken bij VANDERVELPEN-LEMMENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERVELPEN-LEMMENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERVELPEN-LEMMENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERVELPEN-LEMMENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van VANDERVELPEN-LEMMENS in sociale netwerken
Look for responds of VANDERVELPEN-LEMMENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERVELPEN-LEMMENS. Laat een reactie achter voor VANDERVELPEN-LEMMENS. VANDERVELPEN-LEMMENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERVELPEN-LEMMENS. Leave a respond for VANDERVELPEN-LEMMENS. VANDERVELPEN-LEMMENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERVELPEN-LEMMENS op de google maps. Adres en contacten VANDERVELPEN-LEMMENS
Location of VANDERVELPEN-LEMMENS on the google maps. Address and contacts of VANDERVELPEN-LEMMENS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERVELPEN-LEMMENS VANDERVELPEN-LEMMENS: BBL | ETS. DUBOIS BERNARD | SUN TRIPS | PIANOATELIER BOULANGER | Mazy M

Other related companies as VANDERVELPEN-LEMMENS: BBL | ETS. DUBOIS BERNARD | SUN TRIPS | PIANOATELIER BOULANGER | Mazy M

VANDERVELPEN-LEMMENS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERVELPEN-LEMMENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036010742. Het bedrijf VANDERVELPEN-LEMMENS bevindt zich op het adres: PUTTESTRAAT 2; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in VANDERVELPEN-LEMMENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERVELPEN-LEMMENS is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERVELPEN-LEMMENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERVELPEN-LEMMENS, openstaande posities, locatie van VANDERVELPEN-LEMMENS op de kaart.

VANDERVELPEN-LEMMENS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERVELPEN-LEMMENS, company assigned to the tax number BE02036010742. The company VANDERVELPEN-LEMMENS is located at the address: PUTTESTRAAT 2; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in VANDERVELPEN-LEMMENS were not found.
The main activity of VANDERVELPEN-LEMMENS is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERVELPEN-LEMMENS is not available. You also can look at reviews of VANDERVELPEN-LEMMENS, open positions, location of VANDERVELPEN-LEMMENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERVELPEN-LEMMENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERVELPEN-LEMMENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERVELPEN-LEMMENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERVELPEN-LEMMENS, employees, financial statistics.