SILVEER VERMEULEN MARITS

Contactgegevens SILVEER VERMEULEN MARITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SILVEER VERMEULEN MARITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SILVEER VERMEULEN MARITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLONKEDREEF 1; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92263348 (+32-92263348) 92263348 (+32-92263348)

Fax (fax): +32 (83) 478-60-79 +32 (83) 478-60-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SILVEER VERMEULEN MARITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SILVEER VERMEULEN MARITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SILVEER VERMEULEN MARITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SILVEER VERMEULEN MARITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SILVEER VERMEULEN MARITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SILVEER VERMEULEN MARITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SILVEER VERMEULEN MARITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SILVEER VERMEULEN MARITS
Products information SILVEER VERMEULEN MARITS

BTW identificatienummer (tax): BE06514862060
Ondernemingsnummer: 9810485839
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in SILVEER VERMEULEN MARITS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SILVEER VERMEULEN MARITS
(Get full report from official database of BE for SILVEER VERMEULEN MARITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SILVEER VERMEULEN MARITS
Addition kinds of activities for SILVEER VERMEULEN MARITS

335399. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
22810304. Zijden garen, gesponnen | Silk yarn, spun
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
57190200. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories

Werken bij SILVEER VERMEULEN MARITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SILVEER VERMEULEN MARITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SILVEER VERMEULEN MARITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SILVEER VERMEULEN MARITS. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van SILVEER VERMEULEN MARITS in sociale netwerken
Look for responds of SILVEER VERMEULEN MARITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SILVEER VERMEULEN MARITS. Laat een reactie achter voor SILVEER VERMEULEN MARITS. SILVEER VERMEULEN MARITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SILVEER VERMEULEN MARITS. Leave a respond for SILVEER VERMEULEN MARITS. SILVEER VERMEULEN MARITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SILVEER VERMEULEN MARITS op de google maps. Adres en contacten SILVEER VERMEULEN MARITS
Location of SILVEER VERMEULEN MARITS on the google maps. Address and contacts of SILVEER VERMEULEN MARITS

Andere gerelateerde bedrijven als come SILVEER VERMEULEN MARITS SILVEER VERMEULEN MARITS: Dedrie | Verspreet Ph (Atelier) | SONY SERVICE CENTER EUROPE | RENILO | GERARD DEPOORTER

Other related companies as SILVEER VERMEULEN MARITS: Dedrie | Verspreet Ph (Atelier) | SONY SERVICE CENTER EUROPE | RENILO | GERARD DEPOORTER

SILVEER VERMEULEN MARITS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SILVEER VERMEULEN MARITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06514862060. Het bedrijf SILVEER VERMEULEN MARITS bevindt zich op het adres: FLONKEDREEF 1; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in SILVEER VERMEULEN MARITS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SILVEER VERMEULEN MARITS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SILVEER VERMEULEN MARITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SILVEER VERMEULEN MARITS, openstaande posities, locatie van SILVEER VERMEULEN MARITS op de kaart.

SILVEER VERMEULEN MARITS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SILVEER VERMEULEN MARITS, company assigned to the tax number BE06514862060. The company SILVEER VERMEULEN MARITS is located at the address: FLONKEDREEF 1; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in SILVEER VERMEULEN MARITS were not found.
The main activity of SILVEER VERMEULEN MARITS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SILVEER VERMEULEN MARITS is not available. You also can look at reviews of SILVEER VERMEULEN MARITS, open positions, location of SILVEER VERMEULEN MARITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SILVEER VERMEULEN MARITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SILVEER VERMEULEN MARITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SILVEER VERMEULEN MARITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SILVEER VERMEULEN MARITS, employees, financial statistics.