SERGE MAGONNETTE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • SERGE MAGONNETTE
Private companiesTransportation by Air • SERGE MAGONNETTE

Contactgegevens SERGE MAGONNETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE MAGONNETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE MAGONNETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 44; 6791; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63389189 (+32-63389189) 63389189 (+32-63389189)

Fax (fax): +32 (71) 859-81-63 +32 (71) 859-81-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE MAGONNETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE MAGONNETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE MAGONNETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE MAGONNETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE MAGONNETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE MAGONNETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE MAGONNETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE MAGONNETTE
Products information SERGE MAGONNETTE

BTW identificatienummer (tax): BE05972961425
Ondernemingsnummer: 6336334228
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE MAGONNETTE
(Get full report from official database of BE for SERGE MAGONNETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE MAGONNETTE
Addition kinds of activities for SERGE MAGONNETTE

145500. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
20410113. Tarwe bloem | Wheat flour
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
39990819. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear

Werken bij SERGE MAGONNETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE MAGONNETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE MAGONNETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE MAGONNETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van SERGE MAGONNETTE in sociale netwerken
Look for responds of SERGE MAGONNETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE MAGONNETTE. Laat een reactie achter voor SERGE MAGONNETTE. SERGE MAGONNETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE MAGONNETTE. Leave a respond for SERGE MAGONNETTE. SERGE MAGONNETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE MAGONNETTE op de google maps. Adres en contacten SERGE MAGONNETTE
Location of SERGE MAGONNETTE on the google maps. Address and contacts of SERGE MAGONNETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE MAGONNETTE SERGE MAGONNETTE: Donca Florin-Dan | Short List | DE WEEKBODE | PASCAL METAYER | JBP NV

Other related companies as SERGE MAGONNETTE: Donca Florin-Dan | Short List | DE WEEKBODE | PASCAL METAYER | JBP NV

SERGE MAGONNETTE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE MAGONNETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05972961425. Het bedrijf SERGE MAGONNETTE bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 44; 6791; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van SERGE MAGONNETTE is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE MAGONNETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE MAGONNETTE, openstaande posities, locatie van SERGE MAGONNETTE op de kaart.

SERGE MAGONNETTE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE MAGONNETTE, company assigned to the tax number BE05972961425. The company SERGE MAGONNETTE is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 44; 6791; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of SERGE MAGONNETTE is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE MAGONNETTE is not available. You also can look at reviews of SERGE MAGONNETTE, open positions, location of SERGE MAGONNETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE MAGONNETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE MAGONNETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE MAGONNETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE MAGONNETTE, employees, financial statistics.