Donca Florin-Dan

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Donca Florin-Dan
Private companiesTransportation by Air • Donca Florin-Dan

Contactgegevens Donca Florin-Dan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Donca Florin-Dan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Donca Florin-Dan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Fagne 30 5330 Assesse, België

Telefoon (phone): +32 (67) 491-46-17 +32 (67) 491-46-17

Fax (fax): +32 (2) 598-45-27 +32 (2) 598-45-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Donca Florin-Dan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Donca Florin-Dan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Donca Florin-Dan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Donca Florin-Dan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Donca Florin-Dan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Donca Florin-Dan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Donca Florin-Dan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Donca Florin-Dan
Products information Donca Florin-Dan

BTW identificatienummer (tax): BE03544982910
Ondernemingsnummer: 6923004150
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Donca Florin-Dan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Donca Florin-Dan
(Get full report from official database of BE for Donca Florin-Dan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Donca Florin-Dan
Addition kinds of activities for Donca Florin-Dan

2284. Draadmolens | Thread mills
3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
62890200. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij Donca Florin-Dan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Donca Florin-Dan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Donca Florin-Dan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Donca Florin-Dan. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van Donca Florin-Dan in sociale netwerken
Look for responds of Donca Florin-Dan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Donca Florin-Dan. Laat een reactie achter voor Donca Florin-Dan. Donca Florin-Dan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Donca Florin-Dan. Leave a respond for Donca Florin-Dan. Donca Florin-Dan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Donca Florin-Dan op de google maps. Adres en contacten Donca Florin-Dan
Location of Donca Florin-Dan on the google maps. Address and contacts of Donca Florin-Dan

Andere gerelateerde bedrijven als come Donca Florin-Dan Donca Florin-Dan: Houffa-Bike | RMK Cars | IMPORT DANIEL MASURE | Vergote M | D'HULST MARC

Other related companies as Donca Florin-Dan: Houffa-Bike | RMK Cars | IMPORT DANIEL MASURE | Vergote M | D'HULST MARC

Donca Florin-Dan is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Donca Florin-Dan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03544982910. Het bedrijf Donca Florin-Dan bevindt zich op het adres: Rue de la Fagne 30 5330 Assesse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Donca Florin-Dan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Donca Florin-Dan is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Donca Florin-Dan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Donca Florin-Dan, openstaande posities, locatie van Donca Florin-Dan op de kaart.

Donca Florin-Dan is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Donca Florin-Dan, company assigned to the tax number BE03544982910. The company Donca Florin-Dan is located at the address: Rue de la Fagne 30 5330 Assesse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in Donca Florin-Dan were not found.
The main activity of Donca Florin-Dan is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Donca Florin-Dan is not available. You also can look at reviews of Donca Florin-Dan, open positions, location of Donca Florin-Dan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Donca Florin-Dan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Donca Florin-Dan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Donca Florin-Dan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Donca Florin-Dan, employees, financial statistics.