RONNY COCQUYT

Contactgegevens RONNY COCQUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONNY COCQUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONNY COCQUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLEIDINGEDORP 15; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93573171 (+32-93573171) 93573171 (+32-93573171)

Fax (fax): +32 (69) 379-82-34 +32 (69) 379-82-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONNY COCQUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONNY COCQUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONNY COCQUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONNY COCQUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONNY COCQUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONNY COCQUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONNY COCQUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONNY COCQUYT
Products information RONNY COCQUYT

BTW identificatienummer (tax): BE05798004150
Ondernemingsnummer: 2235961914
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in RONNY COCQUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONNY COCQUYT
(Get full report from official database of BE for RONNY COCQUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONNY COCQUYT
Addition kinds of activities for RONNY COCQUYT

14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
22310400. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
32720323. Muurbasis, prefab terrazzo | Wall base, precast terrazzo
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
38220301. Ingebouwde thermostaten, gevuld systeem en bimetaal typen | Built-in thermostats, filled system and bimetal types
44990402. Scheepsafbouw | Ship dismantling
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec
79991107. Duik instructie, onder water | Diving instruction, underwater

Werken bij RONNY COCQUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONNY COCQUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONNY COCQUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONNY COCQUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

Zoek naar antwoorden van RONNY COCQUYT in sociale netwerken
Look for responds of RONNY COCQUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONNY COCQUYT. Laat een reactie achter voor RONNY COCQUYT. RONNY COCQUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONNY COCQUYT. Leave a respond for RONNY COCQUYT. RONNY COCQUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONNY COCQUYT op de google maps. Adres en contacten RONNY COCQUYT
Location of RONNY COCQUYT on the google maps. Address and contacts of RONNY COCQUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come RONNY COCQUYT RONNY COCQUYT: URBAIN VANBRUSSELT | EETCAF? 'T MIDDELPUNT | MOBISTAR CENTER DESIGN DIFFUSION | Van Dyck Guy | VAN CAMP

Other related companies as RONNY COCQUYT: URBAIN VANBRUSSELT | EETCAF? 'T MIDDELPUNT | MOBISTAR CENTER DESIGN DIFFUSION | Van Dyck Guy | VAN CAMP

RONNY COCQUYT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONNY COCQUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05798004150. Het bedrijf RONNY COCQUYT bevindt zich op het adres: SLEIDINGEDORP 15; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in RONNY COCQUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RONNY COCQUYT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONNY COCQUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONNY COCQUYT, openstaande posities, locatie van RONNY COCQUYT op de kaart.

RONNY COCQUYT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONNY COCQUYT, company assigned to the tax number BE05798004150. The company RONNY COCQUYT is located at the address: SLEIDINGEDORP 15; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in RONNY COCQUYT were not found.
The main activity of RONNY COCQUYT is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RONNY COCQUYT is not available. You also can look at reviews of RONNY COCQUYT, open positions, location of RONNY COCQUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONNY COCQUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONNY COCQUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONNY COCQUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONNY COCQUYT, employees, financial statistics.