ORNITHO-FLORA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ORNITHO-FLORA
Private companiesHealth Services • ORNITHO-FLORA

Contactgegevens ORNITHO-FLORA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORNITHO-FLORA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORNITHO-FLORA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONPLEIN 16; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56331483 (+32-56331483) 56331483 (+32-56331483)

Fax (fax): +32 (12) 471-59-61 +32 (12) 471-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORNITHO-FLORA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORNITHO-FLORA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORNITHO-FLORA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORNITHO-FLORA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORNITHO-FLORA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORNITHO-FLORA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORNITHO-FLORA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORNITHO-FLORA
Products information ORNITHO-FLORA

BTW identificatienummer (tax): BE06487121582
Ondernemingsnummer: 3141510009
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ORNITHO-FLORA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORNITHO-FLORA
(Get full report from official database of BE for ORNITHO-FLORA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORNITHO-FLORA
Addition kinds of activities for ORNITHO-FLORA

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
35450321. mandrellen | Mandrels
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
73810203. Lie detectie service | Lie detection service

Werken bij ORNITHO-FLORA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORNITHO-FLORA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORNITHO-FLORA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORNITHO-FLORA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van ORNITHO-FLORA in sociale netwerken
Look for responds of ORNITHO-FLORA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORNITHO-FLORA. Laat een reactie achter voor ORNITHO-FLORA. ORNITHO-FLORA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORNITHO-FLORA. Leave a respond for ORNITHO-FLORA. ORNITHO-FLORA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORNITHO-FLORA op de google maps. Adres en contacten ORNITHO-FLORA
Location of ORNITHO-FLORA on the google maps. Address and contacts of ORNITHO-FLORA

Andere gerelateerde bedrijven als come ORNITHO-FLORA ORNITHO-FLORA: PETER MICHIELS BALLONVAARTEN | PROCOMPUTER | PANTARIBA | DE METS MOULURES | IDCREATION

Other related companies as ORNITHO-FLORA: PETER MICHIELS BALLONVAARTEN | PROCOMPUTER | PANTARIBA | DE METS MOULURES | IDCREATION

ORNITHO-FLORA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORNITHO-FLORA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487121582. Het bedrijf ORNITHO-FLORA bevindt zich op het adres: STATIONPLEIN 16; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in ORNITHO-FLORA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORNITHO-FLORA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORNITHO-FLORA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORNITHO-FLORA, openstaande posities, locatie van ORNITHO-FLORA op de kaart.

ORNITHO-FLORA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORNITHO-FLORA, company assigned to the tax number BE06487121582. The company ORNITHO-FLORA is located at the address: STATIONPLEIN 16; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in ORNITHO-FLORA were not found.
The main activity of ORNITHO-FLORA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ORNITHO-FLORA is not available. You also can look at reviews of ORNITHO-FLORA, open positions, location of ORNITHO-FLORA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORNITHO-FLORA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORNITHO-FLORA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORNITHO-FLORA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORNITHO-FLORA, employees, financial statistics.