ORCHIDEEثNTUIN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ORCHIDEEثNTUIN
Private companiesMotion Pictures • ORCHIDEEثNTUIN

Contactgegevens ORCHIDEEثNTUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORCHIDEEثNTUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORCHIDEEثNTUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WELLEWEG 10; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53214205 (+32-53214205) 53214205 (+32-53214205)

Fax (fax): +32 (4) 621-53-11 +32 (4) 621-53-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORCHIDEEثNTUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORCHIDEEثNTUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORCHIDEEثNTUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORCHIDEEثNTUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORCHIDEEثNTUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORCHIDEEثNTUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORCHIDEEثNTUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORCHIDEEثNTUIN
Products information ORCHIDEEثNTUIN

BTW identificatienummer (tax): BE09541870117
Ondernemingsnummer: 8342987060
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ORCHIDEEثNTUIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORCHIDEEثNTUIN
(Get full report from official database of BE for ORCHIDEEثNTUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORCHIDEEثNTUIN
Addition kinds of activities for ORCHIDEEثNTUIN

25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
34430803. Penstocks, metalen plaat | Penstocks, metal plate
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
38290603. Turnstiles, uitgerust met tellen mechanismen | Turnstiles, equipped with counting mechanisms
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order

Werken bij ORCHIDEEثNTUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORCHIDEEثNTUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORCHIDEEثNTUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORCHIDEEثNTUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van ORCHIDEEثNTUIN in sociale netwerken
Look for responds of ORCHIDEEثNTUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORCHIDEEثNTUIN. Laat een reactie achter voor ORCHIDEEثNTUIN. ORCHIDEEثNTUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORCHIDEEثNTUIN. Leave a respond for ORCHIDEEثNTUIN. ORCHIDEEثNTUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORCHIDEEثNTUIN op de google maps. Adres en contacten ORCHIDEEثNTUIN
Location of ORCHIDEEثNTUIN on the google maps. Address and contacts of ORCHIDEEثNTUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ORCHIDEEثNTUIN ORCHIDEEثNTUIN: Euromed | VDE Engineering B.V.B.A. | Brush | AU TOUT M?TIER | EMBRECHTS P

Other related companies as ORCHIDEEثNTUIN: Euromed | VDE Engineering B.V.B.A. | Brush | AU TOUT M?TIER | EMBRECHTS P

ORCHIDEEثNTUIN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORCHIDEEثNTUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541870117. Het bedrijf ORCHIDEEثNTUIN bevindt zich op het adres: WELLEWEG 10; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in ORCHIDEEثNTUIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORCHIDEEثNTUIN is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORCHIDEEثNTUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORCHIDEEثNTUIN, openstaande posities, locatie van ORCHIDEEثNTUIN op de kaart.

ORCHIDEEثNTUIN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORCHIDEEثNTUIN, company assigned to the tax number BE09541870117. The company ORCHIDEEثNTUIN is located at the address: WELLEWEG 10; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in ORCHIDEEثNTUIN were not found.
The main activity of ORCHIDEEثNTUIN is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ORCHIDEEثNTUIN is not available. You also can look at reviews of ORCHIDEEثNTUIN, open positions, location of ORCHIDEEثNTUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORCHIDEEثNTUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORCHIDEEثNTUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORCHIDEEثNTUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORCHIDEEثNTUIN, employees, financial statistics.