RAYMOND PEETERS

Contactgegevens RAYMOND PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAYMOND PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAYMOND PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 122; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11881687 (+32-11881687) 11881687 (+32-11881687)

Fax (fax): +32 (2) 311-43-10 +32 (2) 311-43-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAYMOND PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAYMOND PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAYMOND PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAYMOND PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAYMOND PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAYMOND PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAYMOND PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAYMOND PEETERS
Products information RAYMOND PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE01865997314
Ondernemingsnummer: 7572021484
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in RAYMOND PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAYMOND PEETERS
(Get full report from official database of BE for RAYMOND PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAYMOND PEETERS
Addition kinds of activities for RAYMOND PEETERS

379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij RAYMOND PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAYMOND PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAYMOND PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAYMOND PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van RAYMOND PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of RAYMOND PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAYMOND PEETERS. Laat een reactie achter voor RAYMOND PEETERS. RAYMOND PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAYMOND PEETERS. Leave a respond for RAYMOND PEETERS. RAYMOND PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAYMOND PEETERS op de google maps. Adres en contacten RAYMOND PEETERS
Location of RAYMOND PEETERS on the google maps. Address and contacts of RAYMOND PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAYMOND PEETERS RAYMOND PEETERS: Vercammen E | Van Loock K | VITAL STERKENS | VRIJ TECHN. INSTITUUT 1 | Orpha

Other related companies as RAYMOND PEETERS: Vercammen E | Van Loock K | VITAL STERKENS | VRIJ TECHN. INSTITUUT 1 | Orpha

RAYMOND PEETERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAYMOND PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01865997314. Het bedrijf RAYMOND PEETERS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 122; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in RAYMOND PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAYMOND PEETERS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAYMOND PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAYMOND PEETERS, openstaande posities, locatie van RAYMOND PEETERS op de kaart.

RAYMOND PEETERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAYMOND PEETERS, company assigned to the tax number BE01865997314. The company RAYMOND PEETERS is located at the address: STATIONSSTRAAT 122; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in RAYMOND PEETERS were not found.
The main activity of RAYMOND PEETERS is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAYMOND PEETERS is not available. You also can look at reviews of RAYMOND PEETERS, open positions, location of RAYMOND PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAYMOND PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAYMOND PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAYMOND PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAYMOND PEETERS, employees, financial statistics.