PAUL VINCKE

Contactgegevens PAUL VINCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VINCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VINCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'S GRAVENSTRAAT 82; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93854518 (+32-93854518) 93854518 (+32-93854518)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VINCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VINCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VINCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VINCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VINCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VINCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VINCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VINCKE
Products information PAUL VINCKE

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PAUL VINCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VINCKE
(Get full report from official database of BE for PAUL VINCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VINCKE
Addition kinds of activities for PAUL VINCKE

225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
07519902. Melkproeven | Milk testing services
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes

Werken bij PAUL VINCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VINCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VINCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VINCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van PAUL VINCKE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VINCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VINCKE. Laat een reactie achter voor PAUL VINCKE. PAUL VINCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VINCKE. Leave a respond for PAUL VINCKE. PAUL VINCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VINCKE op de google maps. Adres en contacten PAUL VINCKE
Location of PAUL VINCKE on the google maps. Address and contacts of PAUL VINCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VINCKE PAUL VINCKE: L. VERDONCK | POSTZEGELKLUB BREUGHEL | MAISON CAPE COD | Jordens H | VAN CUTSEM

Other related companies as PAUL VINCKE: L. VERDONCK | POSTZEGELKLUB BREUGHEL | MAISON CAPE COD | Jordens H | VAN CUTSEM

PAUL VINCKE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VINCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf PAUL VINCKE bevindt zich op het adres: 'S GRAVENSTRAAT 82; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in PAUL VINCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL VINCKE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VINCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VINCKE, openstaande posities, locatie van PAUL VINCKE op de kaart.

PAUL VINCKE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VINCKE, company assigned to the tax number BE06903228759. The company PAUL VINCKE is located at the address: 'S GRAVENSTRAAT 82; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in PAUL VINCKE were not found.
The main activity of PAUL VINCKE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VINCKE is not available. You also can look at reviews of PAUL VINCKE, open positions, location of PAUL VINCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VINCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VINCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VINCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VINCKE, employees, financial statistics.