NICOLAS DEQUINZE

Contactgegevens NICOLAS DEQUINZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAS DEQUINZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAS DEQUINZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FLEMALLE-GRANDE 8; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42339450 (+32-42339450) 42339450 (+32-42339450)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAS DEQUINZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAS DEQUINZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAS DEQUINZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAS DEQUINZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAS DEQUINZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAS DEQUINZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAS DEQUINZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAS DEQUINZE
Products information NICOLAS DEQUINZE

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in NICOLAS DEQUINZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAS DEQUINZE
(Get full report from official database of BE for NICOLAS DEQUINZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAS DEQUINZE
Addition kinds of activities for NICOLAS DEQUINZE

02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
15220106. Multi-family woningbouw, nec | Multi-family dwelling construction, nec
22210202. Stropdas stoffen, kunstmatige vezels en zijden: breedgeweven | Necktie fabrics, manmade fiber and silk: broadwoven
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores

Werken bij NICOLAS DEQUINZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAS DEQUINZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAS DEQUINZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAS DEQUINZE. Looking for open vacancies in other companies

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Enquêteurs (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Leuven zijn we op zoek naar enquêteurs. Je belt mensen op om enquêtes af te nemen.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van NICOLAS DEQUINZE in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAS DEQUINZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAS DEQUINZE. Laat een reactie achter voor NICOLAS DEQUINZE. NICOLAS DEQUINZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAS DEQUINZE. Leave a respond for NICOLAS DEQUINZE. NICOLAS DEQUINZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAS DEQUINZE op de google maps. Adres en contacten NICOLAS DEQUINZE
Location of NICOLAS DEQUINZE on the google maps. Address and contacts of NICOLAS DEQUINZE

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAS DEQUINZE NICOLAS DEQUINZE: WESTELEC NV | Moreau de Melen S | Verhelle J | VEERLE GODDERIS | C. COUNASSE

Other related companies as NICOLAS DEQUINZE: WESTELEC NV | Moreau de Melen S | Verhelle J | VEERLE GODDERIS | C. COUNASSE

NICOLAS DEQUINZE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAS DEQUINZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf NICOLAS DEQUINZE bevindt zich op het adres: RUE DE FLEMALLE-GRANDE 8; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in NICOLAS DEQUINZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICOLAS DEQUINZE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAS DEQUINZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAS DEQUINZE, openstaande posities, locatie van NICOLAS DEQUINZE op de kaart.

NICOLAS DEQUINZE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLAS DEQUINZE, company assigned to the tax number BE02224700927. The company NICOLAS DEQUINZE is located at the address: RUE DE FLEMALLE-GRANDE 8; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in NICOLAS DEQUINZE were not found.
The main activity of NICOLAS DEQUINZE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAS DEQUINZE is not available. You also can look at reviews of NICOLAS DEQUINZE, open positions, location of NICOLAS DEQUINZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAS DEQUINZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAS DEQUINZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAS DEQUINZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAS DEQUINZE, employees, financial statistics.