LODEWIJK MERTENS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LODEWIJK MERTENS
Private companiesLegal Services • LODEWIJK MERTENS

Contactgegevens LODEWIJK MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODEWIJK MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODEWIJK MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOF TER HERTSTRAAT 33; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52414365 (+32-52414365) 52414365 (+32-52414365)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODEWIJK MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODEWIJK MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODEWIJK MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODEWIJK MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODEWIJK MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODEWIJK MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODEWIJK MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODEWIJK MERTENS
Products information LODEWIJK MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LODEWIJK MERTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODEWIJK MERTENS
(Get full report from official database of BE for LODEWIJK MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODEWIJK MERTENS
Addition kinds of activities for LODEWIJK MERTENS

306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
28249905. Elastomere vezels | Elastomeric fibers
28340603. Lip balms | Lip balms
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work

Werken bij LODEWIJK MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODEWIJK MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODEWIJK MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODEWIJK MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

Zoek naar antwoorden van LODEWIJK MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of LODEWIJK MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODEWIJK MERTENS. Laat een reactie achter voor LODEWIJK MERTENS. LODEWIJK MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODEWIJK MERTENS. Leave a respond for LODEWIJK MERTENS. LODEWIJK MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODEWIJK MERTENS op de google maps. Adres en contacten LODEWIJK MERTENS
Location of LODEWIJK MERTENS on the google maps. Address and contacts of LODEWIJK MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LODEWIJK MERTENS LODEWIJK MERTENS: Beke P | DE ROOSE-BERTE BVBA | CF SYSTEMS | LINDELAUF J. & H. | Erka

Other related companies as LODEWIJK MERTENS: Beke P | DE ROOSE-BERTE BVBA | CF SYSTEMS | LINDELAUF J. & H. | Erka

LODEWIJK MERTENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODEWIJK MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf LODEWIJK MERTENS bevindt zich op het adres: HOF TER HERTSTRAAT 33; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in LODEWIJK MERTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LODEWIJK MERTENS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODEWIJK MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODEWIJK MERTENS, openstaande posities, locatie van LODEWIJK MERTENS op de kaart.

LODEWIJK MERTENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODEWIJK MERTENS, company assigned to the tax number BE03474945068. The company LODEWIJK MERTENS is located at the address: HOF TER HERTSTRAAT 33; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in LODEWIJK MERTENS were not found.
The main activity of LODEWIJK MERTENS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LODEWIJK MERTENS is not available. You also can look at reviews of LODEWIJK MERTENS, open positions, location of LODEWIJK MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODEWIJK MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODEWIJK MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODEWIJK MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODEWIJK MERTENS, employees, financial statistics.