LE CAVEAU DU PR? CLOS

Contactgegevens LE CAVEAU DU PR? CLOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CAVEAU DU PR? CLOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CAVEAU DU PR? CLOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L?HIPPODROME 190; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26483361 (+32-26483361) 26483361 (+32-26483361)

Fax (fax): +32 (87) 922-19-55 +32 (87) 922-19-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CAVEAU DU PR? CLOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CAVEAU DU PR? CLOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CAVEAU DU PR? CLOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CAVEAU DU PR? CLOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CAVEAU DU PR? CLOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CAVEAU DU PR? CLOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CAVEAU DU PR? CLOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CAVEAU DU PR? CLOS
Products information LE CAVEAU DU PR? CLOS

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LE CAVEAU DU PR? CLOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CAVEAU DU PR? CLOS
(Get full report from official database of BE for LE CAVEAU DU PR? CLOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CAVEAU DU PR? CLOS
Addition kinds of activities for LE CAVEAU DU PR? CLOS

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
28699924. Laboratoriumchemicaliën, organisch | Laboratory chemicals, organic
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
37649901. Motoren en motoronderdelen, geleid raketten | Engines and engine parts, guided missile
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij LE CAVEAU DU PR? CLOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CAVEAU DU PR? CLOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CAVEAU DU PR? CLOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CAVEAU DU PR? CLOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Psychologisch Bureau

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van LE CAVEAU DU PR? CLOS in sociale netwerken
Look for responds of LE CAVEAU DU PR? CLOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CAVEAU DU PR? CLOS. Laat een reactie achter voor LE CAVEAU DU PR? CLOS. LE CAVEAU DU PR? CLOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CAVEAU DU PR? CLOS. Leave a respond for LE CAVEAU DU PR? CLOS. LE CAVEAU DU PR? CLOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CAVEAU DU PR? CLOS op de google maps. Adres en contacten LE CAVEAU DU PR? CLOS
Location of LE CAVEAU DU PR? CLOS on the google maps. Address and contacts of LE CAVEAU DU PR? CLOS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CAVEAU DU PR? CLOS LE CAVEAU DU PR? CLOS: LA CHAMBARةE | J.C. TELLIN | HUIS DE MANTEL | De Ruyter Christian | Rogiers J

Other related companies as LE CAVEAU DU PR? CLOS: LA CHAMBARةE | J.C. TELLIN | HUIS DE MANTEL | De Ruyter Christian | Rogiers J

LE CAVEAU DU PR? CLOS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CAVEAU DU PR? CLOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf LE CAVEAU DU PR? CLOS bevindt zich op het adres: AVENUE DE L?HIPPODROME 190; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in LE CAVEAU DU PR? CLOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CAVEAU DU PR? CLOS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CAVEAU DU PR? CLOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CAVEAU DU PR? CLOS, openstaande posities, locatie van LE CAVEAU DU PR? CLOS op de kaart.

LE CAVEAU DU PR? CLOS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CAVEAU DU PR? CLOS, company assigned to the tax number BE09247985839. The company LE CAVEAU DU PR? CLOS is located at the address: AVENUE DE L?HIPPODROME 190; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in LE CAVEAU DU PR? CLOS were not found.
The main activity of LE CAVEAU DU PR? CLOS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CAVEAU DU PR? CLOS is not available. You also can look at reviews of LE CAVEAU DU PR? CLOS, open positions, location of LE CAVEAU DU PR? CLOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CAVEAU DU PR? CLOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CAVEAU DU PR? CLOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CAVEAU DU PR? CLOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CAVEAU DU PR? CLOS, employees, financial statistics.