JOSEPHUS WILLEKENS

Contactgegevens JOSEPHUS WILLEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPHUS WILLEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPHUS WILLEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 188; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11522938 (+32-11522938) 11522938 (+32-11522938)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPHUS WILLEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPHUS WILLEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPHUS WILLEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPHUS WILLEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPHUS WILLEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPHUS WILLEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPHUS WILLEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPHUS WILLEKENS
Products information JOSEPHUS WILLEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JOSEPHUS WILLEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPHUS WILLEKENS
(Get full report from official database of BE for JOSEPHUS WILLEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPHUS WILLEKENS
Addition kinds of activities for JOSEPHUS WILLEKENS

203403. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
28330202. Atropine en derivaten | Atropine and derivatives
36999906. Lasersystemen en apparatuur | Laser systems and equipment
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij JOSEPHUS WILLEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPHUS WILLEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPHUS WILLEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPHUS WILLEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van JOSEPHUS WILLEKENS in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPHUS WILLEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPHUS WILLEKENS. Laat een reactie achter voor JOSEPHUS WILLEKENS. JOSEPHUS WILLEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPHUS WILLEKENS. Leave a respond for JOSEPHUS WILLEKENS. JOSEPHUS WILLEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPHUS WILLEKENS op de google maps. Adres en contacten JOSEPHUS WILLEKENS
Location of JOSEPHUS WILLEKENS on the google maps. Address and contacts of JOSEPHUS WILLEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPHUS WILLEKENS JOSEPHUS WILLEKENS: SYLVEER MAESEELE | DEN DEUGNIET | Leiehove | TEAROOM CARI-MALI | Smet H

Other related companies as JOSEPHUS WILLEKENS: SYLVEER MAESEELE | DEN DEUGNIET | Leiehove | TEAROOM CARI-MALI | Smet H

JOSEPHUS WILLEKENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPHUS WILLEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf JOSEPHUS WILLEKENS bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 188; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in JOSEPHUS WILLEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPHUS WILLEKENS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPHUS WILLEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPHUS WILLEKENS, openstaande posities, locatie van JOSEPHUS WILLEKENS op de kaart.

JOSEPHUS WILLEKENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPHUS WILLEKENS, company assigned to the tax number BE01986297607. The company JOSEPHUS WILLEKENS is located at the address: GROTE BAAN 188; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in JOSEPHUS WILLEKENS were not found.
The main activity of JOSEPHUS WILLEKENS is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPHUS WILLEKENS is not available. You also can look at reviews of JOSEPHUS WILLEKENS, open positions, location of JOSEPHUS WILLEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPHUS WILLEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPHUS WILLEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPHUS WILLEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPHUS WILLEKENS, employees, financial statistics.