FLEURO FRESH FOODS NV

Contactgegevens FLEURO FRESH FOODS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO FRESH FOODS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO FRESH FOODS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molijkestr. 7 3272 Scherpenheuvel-Zichem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-31-40-07 32-13-31-40-07

Fax (fax): 32-13-77-68-93 32-13-77-68-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO FRESH FOODS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO FRESH FOODS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO FRESH FOODS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO FRESH FOODS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO FRESH FOODS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO FRESH FOODS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO FRESH FOODS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO FRESH FOODS NV
Products information FLEURO FRESH FOODS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09099945068
Ondernemingsnummer: 8497619628
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLEURO FRESH FOODS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): Bakers since 1860. Specialists in frozen part baked breads, doughnuts and pastries. Leaders in Spain & Portugal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO FRESH FOODS NV
(Get full report from official database of BE for FLEURO FRESH FOODS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO FRESH FOODS NV
Addition kinds of activities for FLEURO FRESH FOODS NV

01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
22620204. Mildew proofing: synthetische vezels en zijden breedgeweven stoffen | Mildew proofing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
28510107. Verf: olie of alkyd voertuig of water verdund | Paints: oil or alkyd vehicle or water thinned
31999908. Nieuwigheden, leer | Novelties, leather
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij FLEURO FRESH FOODS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO FRESH FOODS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO FRESH FOODS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO FRESH FOODS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

 • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

 • MONTEUR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

 • Werkvoorbereider (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: FRANK SPRUYT

  Type: Vaste Job

  Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

 • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

 • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van FLEURO FRESH FOODS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO FRESH FOODS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO FRESH FOODS NV. Laat een reactie achter voor FLEURO FRESH FOODS NV. FLEURO FRESH FOODS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO FRESH FOODS NV. Leave a respond for FLEURO FRESH FOODS NV. FLEURO FRESH FOODS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO FRESH FOODS NV op de google maps. Adres en contacten FLEURO FRESH FOODS NV
Location of FLEURO FRESH FOODS NV on the google maps. Address and contacts of FLEURO FRESH FOODS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO FRESH FOODS NV FLEURO FRESH FOODS NV: EGEMIN NV | EURAL | GEERT KORTHOUDT | Spreuwers | CREA VINCENZO

Other related companies as FLEURO FRESH FOODS NV: EGEMIN NV | EURAL | GEERT KORTHOUDT | Spreuwers | CREA VINCENZO

FLEURO FRESH FOODS NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO FRESH FOODS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09099945068. Het bedrijf FLEURO FRESH FOODS NV bevindt zich op het adres: Molijkestr. 7 3272 Scherpenheuvel-Zichem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Bakers since 1860. Specialists in frozen part baked breads, doughnuts and pastries. Leaders in Spain & Portugal. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLEURO FRESH FOODS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO FRESH FOODS NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO FRESH FOODS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO FRESH FOODS NV, openstaande posities, locatie van FLEURO FRESH FOODS NV op de kaart.

FLEURO FRESH FOODS NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURO FRESH FOODS NV, company assigned to the tax number BE09099945068. The company FLEURO FRESH FOODS NV is located at the address: Molijkestr. 7 3272 Scherpenheuvel-Zichem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Bakers since 1860. Specialists in frozen part baked breads, doughnuts and pastries. Leaders in Spain & Portugal. Industry category is Food & Related products. Products created in FLEURO FRESH FOODS NV were not found.
The main activity of FLEURO FRESH FOODS NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO FRESH FOODS NV is not available. You also can look at reviews of FLEURO FRESH FOODS NV, open positions, location of FLEURO FRESH FOODS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO FRESH FOODS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO FRESH FOODS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO FRESH FOODS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO FRESH FOODS NV, employees, financial statistics.