HUIS VAN LOOVEREN-KENIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • HUIS VAN LOOVEREN-KENIS
Private companiesLegal Services • HUIS VAN LOOVEREN-KENIS

Contactgegevens HUIS VAN LOOVEREN-KENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VAN LOOVEREN-KENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VAN LOOVEREN-KENIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUD-DORPSSTRAAT 15; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36698852 (+32-36698852) 36698852 (+32-36698852)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VAN LOOVEREN-KENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VAN LOOVEREN-KENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VAN LOOVEREN-KENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VAN LOOVEREN-KENIS
Products information HUIS VAN LOOVEREN-KENIS

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HUIS VAN LOOVEREN-KENIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VAN LOOVEREN-KENIS
(Get full report from official database of BE for HUIS VAN LOOVEREN-KENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VAN LOOVEREN-KENIS
Addition kinds of activities for HUIS VAN LOOVEREN-KENIS

01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
20480100. Granen, korrels en zaden op basis van voedingsmiddelen | Cereal-, grain-, and seed-based feeds
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton

Werken bij HUIS VAN LOOVEREN-KENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VAN LOOVEREN-KENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van HUIS VAN LOOVEREN-KENIS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. Laat een reactie achter voor HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. HUIS VAN LOOVEREN-KENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. Leave a respond for HUIS VAN LOOVEREN-KENIS. HUIS VAN LOOVEREN-KENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VAN LOOVEREN-KENIS op de google maps. Adres en contacten HUIS VAN LOOVEREN-KENIS
Location of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS on the google maps. Address and contacts of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VAN LOOVEREN-KENIS HUIS VAN LOOVEREN-KENIS: Sougné D | VERONIQUE VAN STEEN | Andrien Piscitello & Cie scs | Yost Ellen | INSTITUT TILKIN-LAMBRECHT

Other related companies as HUIS VAN LOOVEREN-KENIS: Sougné D | VERONIQUE VAN STEEN | Andrien Piscitello & Cie scs | Yost Ellen | INSTITUT TILKIN-LAMBRECHT

HUIS VAN LOOVEREN-KENIS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf HUIS VAN LOOVEREN-KENIS bevindt zich op het adres: OUD-DORPSSTRAAT 15; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in HUIS VAN LOOVEREN-KENIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS VAN LOOVEREN-KENIS is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VAN LOOVEREN-KENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, openstaande posities, locatie van HUIS VAN LOOVEREN-KENIS op de kaart.

HUIS VAN LOOVEREN-KENIS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, company assigned to the tax number BE07938415527. The company HUIS VAN LOOVEREN-KENIS is located at the address: OUD-DORPSSTRAAT 15; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in HUIS VAN LOOVEREN-KENIS were not found.
The main activity of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS is not available. You also can look at reviews of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, open positions, location of HUIS VAN LOOVEREN-KENIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VAN LOOVEREN-KENIS, employees, financial statistics.