HUIS ETRIAN

Contactgegevens HUIS ETRIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ETRIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ETRIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE AKKER 8; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52449307 (+32-52449307) 52449307 (+32-52449307)

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ETRIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ETRIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ETRIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ETRIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ETRIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ETRIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ETRIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ETRIAN
Products information HUIS ETRIAN

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ETRIAN
(Get full report from official database of BE for HUIS ETRIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ETRIAN
Addition kinds of activities for HUIS ETRIAN

075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
384500. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
28210202. Acrylonitril-butadieen-styreenharsen, absharsen | Acrylonitrile-butadiene-styrene resins, abs resins
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers

Werken bij HUIS ETRIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ETRIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ETRIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ETRIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van HUIS ETRIAN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ETRIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ETRIAN. Laat een reactie achter voor HUIS ETRIAN. HUIS ETRIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ETRIAN. Leave a respond for HUIS ETRIAN. HUIS ETRIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ETRIAN op de google maps. Adres en contacten HUIS ETRIAN
Location of HUIS ETRIAN on the google maps. Address and contacts of HUIS ETRIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ETRIAN HUIS ETRIAN: KBC | BOOMKWEKERIJ ADAMS | EXTRAZONE WESTLAND | Laloux | Leviers s.a.

Other related companies as HUIS ETRIAN: KBC | BOOMKWEKERIJ ADAMS | EXTRAZONE WESTLAND | Laloux | Leviers s.a.

HUIS ETRIAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ETRIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf HUIS ETRIAN bevindt zich op het adres: LANGE AKKER 8; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van HUIS ETRIAN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ETRIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ETRIAN, openstaande posities, locatie van HUIS ETRIAN op de kaart.

HUIS ETRIAN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ETRIAN, company assigned to the tax number BE01190338134. The company HUIS ETRIAN is located at the address: LANGE AKKER 8; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of HUIS ETRIAN is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ETRIAN is not available. You also can look at reviews of HUIS ETRIAN, open positions, location of HUIS ETRIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ETRIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ETRIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ETRIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ETRIAN, employees, financial statistics.