HUIS 'T LEEUWERIKJE

Contactgegevens HUIS 'T LEEUWERIKJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T LEEUWERIKJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T LEEUWERIKJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 95; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36363477 (+32-36363477) 36363477 (+32-36363477)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T LEEUWERIKJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T LEEUWERIKJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T LEEUWERIKJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T LEEUWERIKJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T LEEUWERIKJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T LEEUWERIKJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T LEEUWERIKJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T LEEUWERIKJE
Products information HUIS 'T LEEUWERIKJE

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Chocolat & Pralines, Drag茅es.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T LEEUWERIKJE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T LEEUWERIKJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T LEEUWERIKJE
Addition kinds of activities for HUIS 'T LEEUWERIKJE

329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
23890104. Regalia | Regalia
32969902. Glaswol | Glass wool
36340120. Wafelijzers, elektrisch | Waffle irons, electric
39990302. Down (veren) | Down (feathers)

Werken bij HUIS 'T LEEUWERIKJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T LEEUWERIKJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T LEEUWERIKJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T LEEUWERIKJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T LEEUWERIKJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T LEEUWERIKJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T LEEUWERIKJE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T LEEUWERIKJE. HUIS 'T LEEUWERIKJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T LEEUWERIKJE. Leave a respond for HUIS 'T LEEUWERIKJE. HUIS 'T LEEUWERIKJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T LEEUWERIKJE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T LEEUWERIKJE
Location of HUIS 'T LEEUWERIKJE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T LEEUWERIKJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T LEEUWERIKJE HUIS 'T LEEUWERIKJE: Toute la Presse en parle | MUZE THEATER-EETCAFE | T. POPOVIC | HENRI DELARBRE | PETRA BRINKHOF

Other related companies as HUIS 'T LEEUWERIKJE: Toute la Presse en parle | MUZE THEATER-EETCAFE | T. POPOVIC | HENRI DELARBRE | PETRA BRINKHOF

HUIS 'T LEEUWERIKJE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T LEEUWERIKJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf HUIS 'T LEEUWERIKJE bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 95; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines, Drag茅es..
De hoofdactiviteit van HUIS 'T LEEUWERIKJE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T LEEUWERIKJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T LEEUWERIKJE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T LEEUWERIKJE op de kaart.

HUIS 'T LEEUWERIKJE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T LEEUWERIKJE, company assigned to the tax number BE03503784179. The company HUIS 'T LEEUWERIKJE is located at the address: BRUGSTRAAT 95; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines, Drag茅es..
The main activity of HUIS 'T LEEUWERIKJE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T LEEUWERIKJE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T LEEUWERIKJE, open positions, location of HUIS 'T LEEUWERIKJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T LEEUWERIKJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T LEEUWERIKJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T LEEUWERIKJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T LEEUWERIKJE, employees, financial statistics.