HOUWARTS

Contactgegevens HOUWARTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUWARTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUWARTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MOISSONS 4; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22192815 (+32-22192815) 22192815 (+32-22192815)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUWARTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUWARTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUWARTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUWARTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUWARTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUWARTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUWARTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUWARTS
Products information HOUWARTS

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HOUWARTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUWARTS
(Get full report from official database of BE for HOUWARTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUWARTS
Addition kinds of activities for HOUWARTS

449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
628200. Beleggingsadvies | Investment advice
17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges

Werken bij HOUWARTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUWARTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUWARTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUWARTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

Zoek naar antwoorden van HOUWARTS in sociale netwerken
Look for responds of HOUWARTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUWARTS. Laat een reactie achter voor HOUWARTS. HOUWARTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUWARTS. Leave a respond for HOUWARTS. HOUWARTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUWARTS op de google maps. Adres en contacten HOUWARTS
Location of HOUWARTS on the google maps. Address and contacts of HOUWARTS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUWARTS HOUWARTS: Venus | H.B.C. BRABO DENDERBELLE | STEPHAAN VANHOEF | F. MAHAUX | DANIEL GYKIERE

Other related companies as HOUWARTS: Venus | H.B.C. BRABO DENDERBELLE | STEPHAAN VANHOEF | F. MAHAUX | DANIEL GYKIERE

HOUWARTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUWARTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf HOUWARTS bevindt zich op het adres: RUE DES MOISSONS 4; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in HOUWARTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUWARTS is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUWARTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUWARTS, openstaande posities, locatie van HOUWARTS op de kaart.

HOUWARTS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUWARTS, company assigned to the tax number BE01108489990. The company HOUWARTS is located at the address: RUE DES MOISSONS 4; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in HOUWARTS were not found.
The main activity of HOUWARTS is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUWARTS is not available. You also can look at reviews of HOUWARTS, open positions, location of HOUWARTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUWARTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUWARTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUWARTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUWARTS, employees, financial statistics.