LIESBETH VAN DE GHOOR

Contactgegevens LIESBETH VAN DE GHOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIESBETH VAN DE GHOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIESBETH VAN DE GHOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLSBEEKSEBAAN 22; 3111; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16581876 (+32-16581876) 16581876 (+32-16581876)

Fax (fax): +32 (51) 739-15-57 +32 (51) 739-15-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIESBETH VAN DE GHOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIESBETH VAN DE GHOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIESBETH VAN DE GHOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIESBETH VAN DE GHOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIESBETH VAN DE GHOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIESBETH VAN DE GHOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIESBETH VAN DE GHOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIESBETH VAN DE GHOOR
Products information LIESBETH VAN DE GHOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03181335449
Ondernemingsnummer: 8163360595
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LIESBETH VAN DE GHOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIESBETH VAN DE GHOOR
(Get full report from official database of BE for LIESBETH VAN DE GHOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIESBETH VAN DE GHOOR
Addition kinds of activities for LIESBETH VAN DE GHOOR

2812. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
28139903. argon | Argon
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning

Werken bij LIESBETH VAN DE GHOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIESBETH VAN DE GHOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIESBETH VAN DE GHOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIESBETH VAN DE GHOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | 2 ploegen | Regio: Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een productie operator in 2 ploegen.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van LIESBETH VAN DE GHOOR in sociale netwerken
Look for responds of LIESBETH VAN DE GHOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIESBETH VAN DE GHOOR. Laat een reactie achter voor LIESBETH VAN DE GHOOR. LIESBETH VAN DE GHOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIESBETH VAN DE GHOOR. Leave a respond for LIESBETH VAN DE GHOOR. LIESBETH VAN DE GHOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIESBETH VAN DE GHOOR op de google maps. Adres en contacten LIESBETH VAN DE GHOOR
Location of LIESBETH VAN DE GHOOR on the google maps. Address and contacts of LIESBETH VAN DE GHOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come LIESBETH VAN DE GHOOR LIESBETH VAN DE GHOOR: DE JEUGDIGE BAANBREKERS | WENDY | J. DEQUENNE | Lesaffre | ARGUS

Other related companies as LIESBETH VAN DE GHOOR: DE JEUGDIGE BAANBREKERS | WENDY | J. DEQUENNE | Lesaffre | ARGUS

LIESBETH VAN DE GHOOR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIESBETH VAN DE GHOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181335449. Het bedrijf LIESBETH VAN DE GHOOR bevindt zich op het adres: HOLSBEEKSEBAAN 22; 3111; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in LIESBETH VAN DE GHOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIESBETH VAN DE GHOOR is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIESBETH VAN DE GHOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIESBETH VAN DE GHOOR, openstaande posities, locatie van LIESBETH VAN DE GHOOR op de kaart.

LIESBETH VAN DE GHOOR is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIESBETH VAN DE GHOOR, company assigned to the tax number BE03181335449. The company LIESBETH VAN DE GHOOR is located at the address: HOLSBEEKSEBAAN 22; 3111; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in LIESBETH VAN DE GHOOR were not found.
The main activity of LIESBETH VAN DE GHOOR is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIESBETH VAN DE GHOOR is not available. You also can look at reviews of LIESBETH VAN DE GHOOR, open positions, location of LIESBETH VAN DE GHOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIESBETH VAN DE GHOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIESBETH VAN DE GHOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIESBETH VAN DE GHOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIESBETH VAN DE GHOOR, employees, financial statistics.