EDDY ULENS

Contactgegevens EDDY ULENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY ULENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY ULENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KURINGERSTEENWEG 113; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11253777 (+32-11253777) 11253777 (+32-11253777)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY ULENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY ULENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY ULENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY ULENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY ULENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY ULENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY ULENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY ULENS
Products information EDDY ULENS

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in EDDY ULENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY ULENS
(Get full report from official database of BE for EDDY ULENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY ULENS
Addition kinds of activities for EDDY ULENS

07520100. Dierenteelt | Animal breeding services
32719914. Dak ballast blok, beton | Roof ballast block, concrete
37159902. Afneembare lading containers | Demountable cargo containers
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec

Werken bij EDDY ULENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY ULENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY ULENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY ULENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van EDDY ULENS in sociale netwerken
Look for responds of EDDY ULENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY ULENS. Laat een reactie achter voor EDDY ULENS. EDDY ULENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY ULENS. Leave a respond for EDDY ULENS. EDDY ULENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY ULENS op de google maps. Adres en contacten EDDY ULENS
Location of EDDY ULENS on the google maps. Address and contacts of EDDY ULENS

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY ULENS EDDY ULENS: Horti-Plan NV | T-PALM | Slabbinck Lore | KOHL L?O (ELEKTRO) | BABBELUTEKE

Other related companies as EDDY ULENS: Horti-Plan NV | T-PALM | Slabbinck Lore | KOHL L?O (ELEKTRO) | BABBELUTEKE

EDDY ULENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY ULENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf EDDY ULENS bevindt zich op het adres: KURINGERSTEENWEG 113; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in EDDY ULENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY ULENS is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY ULENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY ULENS, openstaande posities, locatie van EDDY ULENS op de kaart.

EDDY ULENS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY ULENS, company assigned to the tax number BE06369567871. The company EDDY ULENS is located at the address: KURINGERSTEENWEG 113; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in EDDY ULENS were not found.
The main activity of EDDY ULENS is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY ULENS is not available. You also can look at reviews of EDDY ULENS, open positions, location of EDDY ULENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY ULENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY ULENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY ULENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY ULENS, employees, financial statistics.