DIKSMUIDS WAFELHUIS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • DIKSMUIDS WAFELHUIS
Private companiesTransportation Equipment • DIKSMUIDS WAFELHUIS

Contactgegevens DIKSMUIDS WAFELHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIKSMUIDS WAFELHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIKSMUIDS WAFELHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTKERKESTRAAT 16; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51555110 (+32-51555110) 51555110 (+32-51555110)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIKSMUIDS WAFELHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIKSMUIDS WAFELHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIKSMUIDS WAFELHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIKSMUIDS WAFELHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIKSMUIDS WAFELHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIKSMUIDS WAFELHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIKSMUIDS WAFELHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIKSMUIDS WAFELHUIS
Products information DIKSMUIDS WAFELHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DIKSMUIDS WAFELHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIKSMUIDS WAFELHUIS
(Get full report from official database of BE for DIKSMUIDS WAFELHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIKSMUIDS WAFELHUIS
Addition kinds of activities for DIKSMUIDS WAFELHUIS

09129907. Pilchard, vangen van | Pilchard, catching of
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
33121004. Blik | Tinplate
57190105. Bestek | Cutlery
57350100. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded

Werken bij DIKSMUIDS WAFELHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIKSMUIDS WAFELHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIKSMUIDS WAFELHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIKSMUIDS WAFELHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van DIKSMUIDS WAFELHUIS in sociale netwerken
Look for responds of DIKSMUIDS WAFELHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIKSMUIDS WAFELHUIS. Laat een reactie achter voor DIKSMUIDS WAFELHUIS. DIKSMUIDS WAFELHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIKSMUIDS WAFELHUIS. Leave a respond for DIKSMUIDS WAFELHUIS. DIKSMUIDS WAFELHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIKSMUIDS WAFELHUIS op de google maps. Adres en contacten DIKSMUIDS WAFELHUIS
Location of DIKSMUIDS WAFELHUIS on the google maps. Address and contacts of DIKSMUIDS WAFELHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIKSMUIDS WAFELHUIS DIKSMUIDS WAFELHUIS: BASBARAS DISTRIBUTION | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | NOBEN A. | MARC SPINAEL | CHRISTOPHE BURON

Other related companies as DIKSMUIDS WAFELHUIS: BASBARAS DISTRIBUTION | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | NOBEN A. | MARC SPINAEL | CHRISTOPHE BURON

DIKSMUIDS WAFELHUIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIKSMUIDS WAFELHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf DIKSMUIDS WAFELHUIS bevindt zich op het adres: OOSTKERKESTRAAT 16; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in DIKSMUIDS WAFELHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIKSMUIDS WAFELHUIS is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIKSMUIDS WAFELHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIKSMUIDS WAFELHUIS, openstaande posities, locatie van DIKSMUIDS WAFELHUIS op de kaart.

DIKSMUIDS WAFELHUIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIKSMUIDS WAFELHUIS, company assigned to the tax number BE01458404541. The company DIKSMUIDS WAFELHUIS is located at the address: OOSTKERKESTRAAT 16; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in DIKSMUIDS WAFELHUIS were not found.
The main activity of DIKSMUIDS WAFELHUIS is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIKSMUIDS WAFELHUIS is not available. You also can look at reviews of DIKSMUIDS WAFELHUIS, open positions, location of DIKSMUIDS WAFELHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIKSMUIDS WAFELHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIKSMUIDS WAFELHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIKSMUIDS WAFELHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIKSMUIDS WAFELHUIS, employees, financial statistics.