DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY

Contactgegevens DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLSBEEKSESTEENWEG 200; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16262069 (+32-16262069) 16262069 (+32-16262069)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY
Products information DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY
(Get full report from official database of BE for DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY
Addition kinds of activities for DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY

15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
46190000. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec

Werken bij DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY in sociale netwerken
Look for responds of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. Laat een reactie achter voor DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. Leave a respond for DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY. DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY op de google maps. Adres en contacten DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY
Location of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY on the google maps. Address and contacts of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY

Andere gerelateerde bedrijven als come DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY: CENTER PARCS | LYS | DIDIER LEROY | PAUL DE RAEVE | DIRK BOSMANS

Other related companies as DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY: CENTER PARCS | LYS | DIDIER LEROY | PAUL DE RAEVE | DIRK BOSMANS

DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY bevindt zich op het adres: HOLSBEEKSESTEENWEG 200; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, openstaande posities, locatie van DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY op de kaart.

DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, company assigned to the tax number BE04490356445. The company DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY is located at the address: HOLSBEEKSESTEENWEG 200; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY were not found.
The main activity of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY is not available. You also can look at reviews of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, open positions, location of DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELICATESSENBAKKERIJ LAERMANS DANNY, employees, financial statistics.