DASKALIDES

Contactgegevens DASKALIDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DASKALIDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DASKALIDES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LATEMSTRAAT 77; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92811604 (+32-92811604) 92811604 (+32-92811604)

Fax (fax): +32 (3) 339-10-37 +32 (3) 339-10-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DASKALIDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DASKALIDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DASKALIDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DASKALIDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DASKALIDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DASKALIDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DASKALIDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DASKALIDES
Products information DASKALIDES

BTW identificatienummer (tax): BE01548217773
Ondernemingsnummer: 9859100341
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DASKALIDES
(Get full report from official database of BE for DASKALIDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DASKALIDES
Addition kinds of activities for DASKALIDES

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
13829901. Luchtgeofysische verkenning, olie en gas | Aerial geophysical exploration, oil and gas
22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
23390202. Knickers: vrouwen, misses 'en junioren' | Knickers: women's, misses', and juniors'
33120701. Pantserplaat | Armor plate
63119901. Beoordeling levensverzekeringsagenten | Assessment life insurance agents
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij DASKALIDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DASKALIDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DASKALIDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DASKALIDES. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

Zoek naar antwoorden van DASKALIDES in sociale netwerken
Look for responds of DASKALIDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DASKALIDES. Laat een reactie achter voor DASKALIDES. DASKALIDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DASKALIDES. Leave a respond for DASKALIDES. DASKALIDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DASKALIDES op de google maps. Adres en contacten DASKALIDES
Location of DASKALIDES on the google maps. Address and contacts of DASKALIDES

Andere gerelateerde bedrijven als come DASKALIDES DASKALIDES: JOSEPH BOGAERTS | Lanteerken ('T) | Van Den Schoor F | JAN VAN GENECHTEN | Bernard Ph

Other related companies as DASKALIDES: JOSEPH BOGAERTS | Lanteerken ('T) | Van Den Schoor F | JAN VAN GENECHTEN | Bernard Ph

DASKALIDES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DASKALIDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01548217773. Het bedrijf DASKALIDES bevindt zich op het adres: LATEMSTRAAT 77; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van DASKALIDES is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DASKALIDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DASKALIDES, openstaande posities, locatie van DASKALIDES op de kaart.

DASKALIDES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DASKALIDES, company assigned to the tax number BE01548217773. The company DASKALIDES is located at the address: LATEMSTRAAT 77; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of DASKALIDES is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DASKALIDES is not available. You also can look at reviews of DASKALIDES, open positions, location of DASKALIDES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DASKALIDES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DASKALIDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DASKALIDES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DASKALIDES, employees, financial statistics.