LE JARDIN DE CRESPIبRES

Contactgegevens LE JARDIN DE CRESPIبRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE JARDIN DE CRESPIبRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE JARDIN DE CRESPIبRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU CENTRE 2; 1340; OTTIGNIES/LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10411977 (+32-10411977) 10411977 (+32-10411977)

Fax (fax): +32 (3) 428-73-98 +32 (3) 428-73-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE JARDIN DE CRESPIبRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE JARDIN DE CRESPIبRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE JARDIN DE CRESPIبRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE JARDIN DE CRESPIبRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE JARDIN DE CRESPIبRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE JARDIN DE CRESPIبRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE JARDIN DE CRESPIبRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE JARDIN DE CRESPIبRES
Products information LE JARDIN DE CRESPIبRES

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LE JARDIN DE CRESPIبRES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE JARDIN DE CRESPIبRES
(Get full report from official database of BE for LE JARDIN DE CRESPIبRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE JARDIN DE CRESPIبRES
Addition kinds of activities for LE JARDIN DE CRESPIبRES

331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij LE JARDIN DE CRESPIبRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE JARDIN DE CRESPIبRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE JARDIN DE CRESPIبRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE JARDIN DE CRESPIبRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

Zoek naar antwoorden van LE JARDIN DE CRESPIبRES in sociale netwerken
Look for responds of LE JARDIN DE CRESPIبRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE JARDIN DE CRESPIبRES. Laat een reactie achter voor LE JARDIN DE CRESPIبRES. LE JARDIN DE CRESPIبRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE JARDIN DE CRESPIبRES. Leave a respond for LE JARDIN DE CRESPIبRES. LE JARDIN DE CRESPIبRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE JARDIN DE CRESPIبRES op de google maps. Adres en contacten LE JARDIN DE CRESPIبRES
Location of LE JARDIN DE CRESPIبRES on the google maps. Address and contacts of LE JARDIN DE CRESPIبRES

Andere gerelateerde bedrijven als come LE JARDIN DE CRESPIبRES LE JARDIN DE CRESPIبRES: H.B.I. | Home L' Espoir | PAUL VANDEPITTE | ELECTRO VERMEULEN | Cur-à-Fond

Other related companies as LE JARDIN DE CRESPIبRES: H.B.I. | Home L' Espoir | PAUL VANDEPITTE | ELECTRO VERMEULEN | Cur-à-Fond

LE JARDIN DE CRESPIبRES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE JARDIN DE CRESPIبRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf LE JARDIN DE CRESPIبRES bevindt zich op het adres: PLACE DU CENTRE 2; 1340; OTTIGNIES/LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in LE JARDIN DE CRESPIبRES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE JARDIN DE CRESPIبRES is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE JARDIN DE CRESPIبRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE JARDIN DE CRESPIبRES, openstaande posities, locatie van LE JARDIN DE CRESPIبRES op de kaart.

LE JARDIN DE CRESPIبRES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE JARDIN DE CRESPIبRES, company assigned to the tax number BE03219238281. The company LE JARDIN DE CRESPIبRES is located at the address: PLACE DU CENTRE 2; 1340; OTTIGNIES/LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in LE JARDIN DE CRESPIبRES were not found.
The main activity of LE JARDIN DE CRESPIبRES is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE JARDIN DE CRESPIبRES is not available. You also can look at reviews of LE JARDIN DE CRESPIبRES, open positions, location of LE JARDIN DE CRESPIبRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE JARDIN DE CRESPIبRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE JARDIN DE CRESPIبRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE JARDIN DE CRESPIبRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE JARDIN DE CRESPIبRES, employees, financial statistics.