BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS

Contactgegevens BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATERSTRAAT 145; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14411864 (+32-14411864) 14411864 (+32-14411864)

Fax (fax): +32 (3) 384-93-48 +32 (3) 384-93-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS
Products information BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS

BTW identificatienummer (tax): BE06959808349
Ondernemingsnummer: 2718811035
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS
(Get full report from official database of BE for BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS
Addition kinds of activities for BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS

679200. Olie royalty traders | Oil royalty traders
15420104. Restaurantbouw | Restaurant construction
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec

Werken bij BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS in sociale netwerken
Look for responds of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. Laat een reactie achter voor BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. Leave a respond for BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS. BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS op de google maps. Adres en contacten BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS
Location of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS on the google maps. Address and contacts of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS: EDGARD DEREUMAUX | VANKERSSCHAEVER-VERCAMPT | De Lange L | ROCHAR COUTURE | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS: EDGARD DEREUMAUX | VANKERSSCHAEVER-VERCAMPT | De Lange L | ROCHAR COUTURE | VRIJE BASISSCHOOL

BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06959808349. Het bedrijf BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS bevindt zich op het adres: PATERSTRAAT 145; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, openstaande posities, locatie van BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS op de kaart.

BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, company assigned to the tax number BE06959808349. The company BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS is located at the address: PATERSTRAAT 145; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS were not found.
The main activity of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS is not available. You also can look at reviews of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, open positions, location of BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS, employees, financial statistics.